Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért szórakoznak velem a fiúk?

Miért szórakoznak velem a fiúk?

Figyelt kérdés
Nemrég voltam egy osztalytarsamnal és ott voltak a rokonai. Voltak ott unokatesoi stb. (asszem így "gyerekek" 13an voltunk) 4 en voltunk lányok. A többi fiu. És volt ott egy srác akit ott ismertem meg (igazából osztálytársamon kívül nem ismertem onnan senkit).beszélgettünk és a fiúk megkerdezték attol a srác tol aki tetszett hülyeség öl hogy a való életbe a lányok közül kivel jönne össze. Szinte rögtön ravagta hogy velem. Tökre fura volt ezt hallani. Aztán mikor tőlem kérdezték akkor én őt mondtam.ha elmentunk valamerre a faluba próbáltam mellett menni hogy közelebb legyek hozzá erre megallt bekötni a bekotott cipőjét stb. Mikor raneztem és engem nézett akkor rögtön elkapta a fejét és másfelé nézett. Plusz mikor leultunk valahova mind és a többek felalltam de én nem akkor ő se de ha felalltam akkor rögtön ott volt. Tökre azthittem hogy tetszek neki. Aztán Mikor en meg hazamentem ő ott volt osztálytársam egyik baratjanal és amikor hazaertem ramirt hogy menjire tetszek neki. Először nyilván nem hittem el és utana se. (tudni kell róla hogy a korához képest tok mely hangja van) felhivott és akkor is mondta hogy nem volt még barátnője és úgy gondolta hogy en illenek hozzá és hogy van e esélye. Persze hallottam hogy valami nem ok. Aztán leraktam. Ra 10 percre megirta hogy vicc volt és hogy nem o írt hanem a ... És a hívásba is ő beszélt. Tudni kell hogy ez a ... Egy apám lehetne korú férfi. Én azalatt a 2 perces beszélgetés alatt a jövőnket megterveztem aztán kiderul hogy kamu az egész. Miért tesz ilyet ha élőbe meg aztmondta összejönne velem és ha vele beszéltem meg zavarba is volt. Ezután ugyerzem nem tudok megbízni a fiúk ba. 16/l

2020. aug. 23. 18:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hülye, bunkó fogadások mindig előfordulnak. Mondjuk ilyesmi kb 13 éves korban, azt hittem, annyik vagytok max.
2020. aug. 23. 18:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Meg nem azért, de mi az, hogy “fiúk”? Mi ez a többes szám?

Azért, mert EGY azaz EGY kis hülye szórakozott veled, már egy kalap alá veszel minden srácot?

Ha egy fiú mondaná, hogy “a lányok szemetek, mert egy kiszúrt velem”, szerintem te is megsértődnél.

2020. aug. 23. 18:29
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Úristen ne csináljuk már... Ezek a sablon dumák meg az általánosítás... Miért lenne azért minden fiú szemét?

16/l szintén😅

2020. aug. 23. 18:31
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább azt gondolom, akkor hazudott, mikor azt mondta, kamu volt. Tetszel neki, csak igazából ő sem mer kezdeményezni, nem biztos benne, hogy nem égeti le magát. Döntsd el, bevállalod a helyzetet, akkor is, ha netán mégis szivatás (szerintem kicsi az esélye), vagy kihagyod a lehetőséget.
2020. aug. 23. 18:33
 5/12 A kérdező kommentje:
#1 azért írtam hogy fiúk mert ez nem az első eset. Plusz nem mondtam hogy 1tol 1ig mind az.
2020. aug. 23. 19:03
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Azzal, hogy leírod, hogy “Miért szórakoznak velem a fiúK?” de, pontosan azt mondod ki, hogy mind ilyen.

Azt meg honnan a túróból kellene tudnom, hogy hányan szivattak már meg, ha egyetlen egy esetet írsz le, meg sem említed, hogy több rossz tapasztalatod van?

Ja egyébként meg szívesen a segítséget, úgy látom, a hibát tudod keresni, de egy köszit már nem írtál volna egyetlen válaszolónak sem.

2020. aug. 23. 19:27
 7/12 A kérdező kommentje:
Mit köszönjek? Egy hasznos választ se írjanak. Ha meg fikázni akarnak akkor inkább maradjanak csendbe.
2020. aug. 23. 20:28
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem szórakozott veled. Tényleg tetszel neki, csak zavarba jött, nem kapott választ, félt, hogy mit gondolsz. Bár fura, ha apád korú férfi, ilyet csinál, olyan mint egy gyerek, mintha semmi önbizalma nem lenne.

Attól hogy egy fiú csinálna veled X dolgot, miért jelenti azt, hogy egyikbe se bíznál meg utána?

2020. aug. 23. 20:29
 9/12 anonim ***** válasza:
50%

Te kezdtél el fikázni, vagyis kötekedni, holott nyilvánvalóan általánosítottál a kérdésedben egy egész nemre nézve. Hiába akarod kimagyarázni. Igen, lehet, elragadott az indulat, csak épp azt is el lehet ismerni (meg átgondolni, mit írsz ki egy nyilvános platformra).

Ja és hasznos válasz neked csakis az lehet, amelyik bólogat, hogy “jaj persze, hogy beléd szeretett”? Mondjuk ilyet is kaptál, ő aztán végképp nem írt semmi rosszat rád nézve.

Inkább szégyelld magad, hogy te akarsz segítséget kapni és te kezdesz el kötekedni azokkal, akik rászánják az időt a kérdésedre.

Ja és “maradjanak csendbeN”. Ha már keménykedni akarsz.

2020. aug. 23. 22:17
 10/12 anonim ***** válasza:

Azt irtad, letetted a telefont, mert ugy erezted, nem oke. Nem az van, hogy komolyan es normalisan hivott, te letetted. Ettol megijedt, megsertodott, azt hitte, teged nem erdekel, es ezert visszaszivta az egeszet?

Sok balfasszal talalkoztam mar hosszu eletemben.

2020. aug. 24. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!