Nagyon pofátlanságnak érzem,hogy meghívattam magam a barátnőmhöz,jogosan érzek így?
Figyelt kérdés
Hogy érhetőbb legyen a sztori,a nővérem idehívta egyik régi ismerősét,hogy aludjon itt,ezzel probléma sincs csak az a baj,hogy én egy szobán osztozok vele és a lakásunkban 2 szoba van összesen a miénk és a szüleimé,így konkrétan sehol se lenne ahol tudnék aludni.
Ráírtam barátnőmre,hogy ma mit csinálnak stb. és akkor leírtam neki a szituációt és azt mondta,hogy maradhatok nála,de mégis úgy érzem mintha ráerőltettem volna az egészet,hiszen meghívattam magam más házába.
2020. aug. 20. 12:21
1/8 anonim válasza:
A saját ágyadban tudtál volna aludni, a nővéred gondolom átgondolta, hogy ő hol alszik, ha vendéget hív. Amúgy meg ha felajánlotta, és ott nem zavarsz, ne érezd magad kellemetlenül.
2/8 A kérdező kommentje:
Szó se volt arról,hogy én ott legyek velük egy szobába.
2020. aug. 20. 12:35
3/8 anonim válasza:
Majd legközelebb te hívod el pizsipartira magatokhoz.
4/8 anonim válasza:
mer' a nővéred hogy képzelte? te elcuccolsz a fürdőszobába, hogy az ő vendégének legyen helye?
5/8 A kérdező kommentje:
Én se értem. Mindig úgy hív ide barátokat amikor nem vagyok itthon és én is csak akkor amikor ő nincs itthon.
2020. aug. 20. 12:55
6/8 anonim válasza:
Nem tehettek róla, jön is a lepontozás... De basszus, hogy gondolták ezt anno a szüleitek? Egy szobába 2 tinédzser...
7/8 A kérdező kommentje:
Tudom,apám már régóta gondolkozik azon,hogy elköltözzünk,de anyám nem akar,semmivel se lehet meggyőzni.
2020. aug. 20. 13:30
8/8 anonim válasza:
Ha felajánlotta, ne érezd magad kellemetlenül. Majd, mikor mész hozzá vigyél csokit, vagy valami ilyesmit, amit szeret és hívd majd át viszonzásul magatokhoz máskor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!