Miért szólnak bele ilyen szinten a kapcsolatom alakulásába a barátnőim?
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy fiúval, de nekem még ugye nem volt barátom ezelőtt. Nekik már volt több is, hosszú kapcsolatuk is volt, egyiküknek most is tart. És akinek ez a hosszú kapcsolata van, folyton azzal jön hogy sajnálja a pasit. Mert nem teszek meg mindent hoggy együtt lehessünk. Meg mindketten mondják hogy többet kéne találkoznunk. De ők közelebb laknak a pasijukhoz. Én a gyakorlatom befejezése óta minden héten találkozok vele, de nem jó a közlekedés, mert faluban lakik. De olyankor 6-7 órákat vagyunk együtt. Meg piszkálnak hogy miért nem alszok nála. És hogy mikor apum külföldről hazatérve az itthoni két hét szabiját tölti, és elvitt meg el is jött értem, miért hozattam el magam fél kilenckor? Komolyan nem értem hogy milyen alapon szólnak be ilyeneket. Szeretem őket, de ez zavar.2020. aug. 7. 23:47
1/3 anonim válasza:
Rajtad múlik, hogy mennyire engeded beleszólni őket a magánéletedbe.
Ez nem barátság.
Még jó, hogy nem hallgatják ki, hogy miről beszélgettek,
és azt is le akarnák vezényelni, mint egy rendező.
Érett ember nem beszéli ki az intim magánéletét még a
barátnőinek sem. Van egy szint és van egy határ,
amin túl nem beszél a magánéletéről.
2/3 anonim válasza:
Beszélj a barátnővel, hogy kösz a véleményt, de a döntés a tiéd lesz.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem is fogom hagyni hogy beleszóljanak, csak idegesít a dolog, és nem értem nekik ebbe mit kell beleszólni. Nem mellesleg ha meg nem mondok ezekről a dolgokról nagyon semmit nekik, akkor egyből jön hogy mit titkolózok állandóan.
2020. aug. 8. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!