Sokan miért hiszik azt, hogy a kétségbeesett kapkodással a másik után menthetik meg a barátságot/kapcsolatot?
Azt vettem észre, hogy az emberek 90%-a azt hiszi, hogy ha megromlik egy barátság vagy kapcsolat, akkor ha elkezd hirtelen jópofizni, minden percbe keresni a másikat, erőltetni a találkozókat stb. akkor azzal helyre lehet hozni.
Miközben ez pont, hogy az ellenkezőjét váltja ki az emberekből. Taszítást és szánalmat, valamint azt, hogy szálljon már le rólam.
Miért nem képesek a legtöbben ilyenkor higgadt fejjel gondolkodni, és miért teszik magukat szánalmassá?
Mert végülis egy barátság volt, egy mélyebb emberi kapcsolat, ami már a végén legyengült.
Kapcsolat az kapcsolat, pláne ha az egyiknek van valami ami a masiknak kellhet, és Vica versa. Én is azért csináltam hasonlóakat, és én láttam be a végén, hogy baszki, azért ezt nem kellett volna. Így már tudod, nem köpi pofán az ember magát egy idő után.
*Miközben ez pont, hogy az ellenkezőjét váltja ki az emberekből. Taszítást és szánalmat, valamint azt, hogy szálljon már le rólam.
Aki így nyilvánul meg a kétségbe esett emberekről, no az vált ki belőlem megvetést, taszítást és szánalmat. Holott ha valaki, akkor én zárom a soromat, úgy hogy semmit nem tud rólam a másik ember és sosem kapaszkodtam.
Barátságban sosem kapaszkodtam még ennyire. Pedig volt már olyan eset, amikor őszinte barátnak hittem őket, mégis én sírtam a végén.
Szerelemben inkább kapaszkodtam, mert tényleg őszintén szerettem az adott embert.
4-es abszolút egyetértek. Volt egy ember, aki azt vágta a fejemhez, hogy mennyire taszító számára, hogy én ennyire szeretem és kötődöm hozzá. Hát tudod mit, húzzon az ilyen a fenébe. Már megtanultam a leckét, soha senki után nem mászok többet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!