Hogy kéne reagálnom? Mit kéne tennem?
Az állítólagos "legjobb barátnőmnek" új párja lett. De ezt nekem egy szóval sem említette. Egy olyan személytől kellett megtudnom, aki alig 2 éve lett a társaságunk tagja. Nagyon rosszul érzem magam, és dühös is vagyok. Rá kéne kérdezzek nála, vagy hagyjam a csudába?
Vajon miért nem mondta el nekem, mikor már közel 10 éve legjobb barátok vagyunk?
Biztos, hogy volt rá oka, ha a legjobb barátod. Lehet, hogy valami miatt szégyelli előtted, lehet, hogy nem akart megbántanibha te nemrég szakítottál, vagy eddig együtt voltatok szingli lédik.
Lehet, hogy nem mer róla beszélni, mert fél, hogy ahogy kimondja, hogy boldog, valami rossz éri.
Ezer oka lehet. Nem kéne haragudnod rá. Igazából nem tartozik neked beszámolói semmiről. A barátságotok lehetőség, hogy elmondja, ha akarja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!