Hogyan, hol lehet barátokat találni huszonévesen?
Bárhol. Beszélgess emberekkel, aztán ha ők is nyitottak rá kialakul. Persze ezt nem mindig lehet előre tudni, próbálkozni kell, aztán egyszer csak sikerül.
2020. jún. 6. 13:29
Nem ma volt, de a húszas éveimben volt a legkönnyebb barátokat találnom. Az internet ebben is sokat segíthet. Már akkor is fórumoztam, aztán mentem fórumtalikra, rendezvényekre. Manapság mindig azt hallom, hogy a közös érdeklődési körben lehet a legkönnyebben barátokat találni, vagyis sport, hobbi, politikai közösség, kulturális érdeklődés, stb.
2020. jún. 6. 13:30
3/24 A kérdező kommentje:
Ehhez viszont emberek kellenek, akik nyitottak is erre, én ilyet nem találtam még...
4/24 A kérdező kommentje:
Sportolni például nem szeretek, szóval nem éreztem magam annyira jól abban a közegben amikor eljártam egy csoportos órára és igazából nem is az én korosztályom volt ott túlnyomó többségben. Úgyhogy gondoltam az nem lesz a legjobb megoldás... Más hobbi vagy érdeklődés köré szervező közösség pedig nincs is.
Ha van valami hobbid, az sokat segíthet.
+Régi jó barátokat hajlamosak vagyunk elfelejteni ebben a korban.
Ha találkozol egy olyan emberrel, akivel tudtok egy jót beszélgetni, akkor pedig ne félj találkozást kezdeményezni.
2020. jún. 6. 13:33
Na jó, de ki kell nyitni magad a világ felé. Olyan nincs, hogy semmi sem érdekel! Még ha csak a gép előtt ülsz egész nap, akkor is lehet számítógépes/gamer közösségeket találni.
2020. jún. 6. 13:33
Pedig körbe vagy véve emberekkel, csak nem veszed észre. Most is emberekkel kommunilálsz. Hogy ki a nyitott azt meg előre nem tudhatod. Szedd össze a bátorságod és szólíts meg valakit. A legrosszabb ami történhet, hogy figyelmen kívül hagy, de veszítenivalód nincs. Ha meg nyitott, nyertél.
2020. jún. 6. 13:35
Oké, pár nem sport hobbi:
rajz/festés szakkör, olvasó/film klub, társasjátékos események, zenekar alapítás (oké ez igényel valamennyi tudást)
2020. jún. 6. 13:35
9/24 A kérdező kommentje:
Nem is mondtam, hogy nem érdekel semmi... Csak én a sportok kívül kb. semmilyen egyéb közösségi programot nem látok, pláne ami tényleg a korosztályom célozza meg. Hiába szeretek rajzolni, festeni és mindenféle kézműves dolgokkal foglalkozni, ha ilyen jellegű közösség nincsen, max. gyerekeknek vagy nyugdíjas csoportoknak.
10/24 A kérdező kommentje:
Társasjáték klubban is voltam, ott is csak gyerekek és a szüleik voltak, pedig egy egyetemi szaktársam szervezte, csak a kutya nem ment el oda sem. A zene nem az én világom, nem szeretem és nem is érdekel annyira. Olvasó és film klub pedig kb. ugyanaz a kategória, mint a társas.
További kérdések: