Hogyan, hol lehet barátokat találni huszonévesen?
Neten próbáltam, de kb. egy-két üzenet után semmi nem lesz belőle, találkozás pedig pláne nem.
Nekem az egyetemen egyáltalán nem megy. Eleve a többség úgy érkezett ide, hogy már megvolt a kialakult baráti köre, párkapcsolata stb. és abszolút nem foglalkoztak senkivel, hiába mentél oda beszélgetni. Sokan pedig annyira antiszocok, hogy kb. rád sem néznek, vissza sem köszönnek, külön sorban ülnek minden előadáson mindenkitől távol stb. Jegyzetet kunyerálni, házit kérni meg ilyen alap egyetemi dolgokról lehet beszélgetni, de ezen túl semmit. Én próbáltam, vetettem is fel ötleteket, hívtam embereket mindenféle programra, de semmi.
Miert gondolod, hogy a baratkozas valami szervezett program? Csak ki kell menni az eletbe, racsodalkozni a dolgokra, szoba elegyedni masokkal, nyitottnak lenni a dolgokra ...
Elobb-utobb megtetszik valami, megismerkedsz masokkal is.
Nyar van ... menj strandra, menj kirandulni, a bringazas nem annyira sport - saman eltekerhetsz valamerre.
Ha el sem indulsz hanem csak a kifogasokat sorolod, akkor tenyleg nehez lesz.
Amikor bringaztam neha megalltam egy-egy bufenel. Lassan kialakultak a kedvenc megalloim, onnatol csak ott pihentem meg. Egy ido mulva elkezdtek beszelgetni velem az ott dolgozok, kesobb a torzsvendegek is maguk koze fogadtak. Aztan ez igy alakulgat ...
Es ha mondjuk elmennel segitonek valami jo ugy erdekeben, ott is megismerhetsz jofej emberekkel.
Vagy esetleg valami kortars muveszet? Megismered, megtetszik es belekeveredsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!