Mi az ami még belefér két fiú közötti legjobb barátságba?
Figyelt kérdés
To szoktatok birkózni a legjobb baratotokkal? Csikizés vagy masszírozás belefér? Mi volt a "legintimebb" amit együtt csináltatok? Hány évesek voltatok és vagytok jelenleg?2020. jún. 4. 20:20
11/15 anonim válasza:
Amikor az egyikünk azt mondja, hogy már elég, akkor addig megyünk az egymással való szórakozásban.
Együtt tusoltunk egy edzőtáborban.
Én 18 voltam ő 15.
12/15 anonim válasza:
A gyerekkorom óta legjobb barátom talpát máig szoktam csikizni. Nagyon szeretem csikizni a talpakat, amit tud is, és ezért szokta engedni nekem. Mellékesen, ő utálja. De tudja, hogy nekem fontos így hagyja.
13/15 anonim válasza:
Birkózás nálam belefér, főleg ha stresszes az ember. De csak keményen. Egyik haverom szereti ha csinálok egy karfeszt, vagy bokafeszítést, és közben belenyomom a talpam az arcába. De ezen furcsaságon kívül, csak sima birkózás szokott lenni.
14/15 anonim válasza:
"Kiverjük egymásnak, de semmi buzulás"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!