Hogyan nyomjátok el lelki fájdalmatokat amikor valami nagyon rosszat éreztek?
Nagyon fáj a szívem, szúr a mellkasom, és sírhatnékom van.
23L vagyok, és egész életem hiányos volt.... A szeretetet felől.
Sosem éreztem valamiért, hogy fontos lennék bárkinek is...erre most meglátogattam egy családot... És olyan szeretetet kaptam a hétvégén, hogy gyermeknek érezhettem ismét magam. Képzeljétek el az anyuka ölébe hajtottam fejem és sz anyuka elkezdte simagatni a buksim... Olyan jó érzés volt... És még sok más is történt.
Vissza tértem Pestre munka miatt.... De úgy érzem legszivesebben öngyilkos lennék mert egész nap sírnom kell... Nem akartam vissza térni... Nem akartam elhagyni Őket. :'(
De tudom... A Szuicit hajlam csak 1 napig tart ha ilyet érzek.
A fájdalmam már rég óta valami kibírhatatlan erős étellel szoktam elnyomni... Ilyen volt most a Bamba Marha csípős hambija +extra csípőssel+extra hús.... Annyira csípett hogy arra az időre csak arra tudtam gondolni... Hogy nagyon csíp... Ezzel szoktam enyhíteni lelki fájdalmamon.
Ti mit alkalmaztok,
Bennem dac szokott kialakulni valahogy, amikor lelkileg magam alà kerülök.szoval eleinte nyafogàs, reménytelenség elhagyom magam, zombi leszek es ki sem akarok kelni az àgybol.
Aztàn valahonnan mindig jön egy olyan érzés, hogy beintek a vilàgnak. Ha minden sz.r is, màr csak azért is jo napom lesz, azert is mosolyogni fogok, hàtat forditok a pokolnak, bekaphatja a pokol.
Először is felejtsétek el az "elnyomni", "elterelni" kifejezéseket. Az itt nem segít. Így lennem pánikbeteg és durván bőrproblémás.
Nekem is mellkasi fájdalmat okozott a szomorúság, szorító érzést, éjjel fulladtam, úgy vert a szívem mintha futottam volna, és nem tudtam hogy miért, nem már nem is emlékeztem miket nyomtam a tudattalanomba.
Miért kéne elnyomni az érzéseid? Sírd ki magad! Engedd ki magadból az érzéseket, írd ki magadból, az sokszor segít.
Beszéld ki magadból, hogy mi bánt és miért, mi lehet az ok, és hogyan tudnál segítséget kérni, menj pszichológushoz, ha úgy könnyebb!
Addig futok, amíg csak bírok.
Ha futni nincs lehetőségem, akkor üvöltözök és sírok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!