Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan nyomjátok el lelki...

Hogyan nyomjátok el lelki fájdalmatokat amikor valami nagyon rosszat éreztek?

Figyelt kérdés

Nagyon fáj a szívem, szúr a mellkasom, és sírhatnékom van.

23L vagyok, és egész életem hiányos volt.... A szeretetet felől.

Sosem éreztem valamiért, hogy fontos lennék bárkinek is...erre most meglátogattam egy családot... És olyan szeretetet kaptam a hétvégén, hogy gyermeknek érezhettem ismét magam. Képzeljétek el az anyuka ölébe hajtottam fejem és sz anyuka elkezdte simagatni a buksim... Olyan jó érzés volt... És még sok más is történt.

Vissza tértem Pestre munka miatt.... De úgy érzem legszivesebben öngyilkos lennék mert egész nap sírnom kell... Nem akartam vissza térni... Nem akartam elhagyni Őket. :'(

De tudom... A Szuicit hajlam csak 1 napig tart ha ilyet érzek.

A fájdalmam már rég óta valami kibírhatatlan erős étellel szoktam elnyomni... Ilyen volt most a Bamba Marha csípős hambija +extra csípőssel+extra hús.... Annyira csípett hogy arra az időre csak arra tudtam gondolni... Hogy nagyon csíp... Ezzel szoktam enyhíteni lelki fájdalmamon.

Ti mit alkalmaztok,

2020. máj. 18. 22:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%
Iszom
2020. máj. 18. 22:21
 2/15 anonim válasza:
60%
Igazából sokszor sajnos az alkohol a megoldás.. De már egyre többször próbálom mérlegelni és elfogadni a dolgokat ahelyett, hogy ehhez folyamodnék. Próbáld meg megérteni azt, hogy mire van lehetőséged és mire nincs, sokat segít abban, hogy boldogan tudj élni.
2020. máj. 18. 22:26
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Megterhelő testedzést csinálok. Be szokott válni. Eleinte fáj belül aztán jó.
2020. máj. 18. 22:26
 4/15 anonim ***** válasza:
Én fagyit szoktam enni és dumálni a barátaimmal
2020. máj. 18. 22:37
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Kimegyek a hegyekbe és kiszellőztetem a fejem.
2020. máj. 18. 22:38
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Edzek és kibőgöm msgam. Rohadt fölösleges benntartani
2020. máj. 18. 23:27
 7/15 anonim ***** válasza:

Sajnos valamiért nekem is ilyen érzésem van,bár a melkasom még nem szúrt, de valamiért a szívem majd megszakad,sírok, egyszerűen szeretet hiányzom van,szeretnék ezen változtatni de nagyon nehéz.

Én ilyenkor sajnos csokoládét eszem, de már valamikor ez sem segít, eddig egészségesen akartam élni de mostmár valahogy nem,el megyek eszem egy hambit, csípős giroszt,rendelek pizzát stb..

Igaz még inni nem iszok, de valamiért kicsit néha hajlanák rá, de ezt az egy dolgot nem akarom megtenni.

Nem tudom pontosan mit lehetne ezzel a helyzettel csinálni?

De én eddig csak el nyomni akartam úgy ahogy te,mostmár rá jöttem ezt a dolgot meg kéne oldanom mert jobb később mint soha,mindig megpróbálom el terelni a gondolatomat erről,ha filmet nézek akkor is el kezdek sírni és a szívem is majd meg szakad,nem tudom hogy a sport valamilyen szinten tudna e segíteni de megprópálkozom vele.

Most 22 éves vagyok de nem most kezdődött nálam és csak egyre rosszabb.

Sajnos nem tudok tanácsot adni,de jó lenne ha lenne egy olyan ember akivel egymásban tartanánk a lelket és együtt győznenk le ezeket a dolgokat, mindent meg lehet oldani csak idő kell hozzá.

2020. máj. 19. 00:04
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mit mondtam amikor az apukam meghalt, kiakadtam es a doki megkerdezte, hogy kerek-e nyugtatot: "koszonom nem kerek, aminek fajnia kell az fajjon!" ... ezt tudom tanacsolni.
2020. máj. 19. 00:18
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Eld meg mindig az erzeseidet. Ha faj, hat faj ... ki kell birni. Amikor jo, legyen jo ... oldodj fel benne.
2020. máj. 19. 00:21
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha rossz passzban vagyok, elkezdek sokkal szervezettebben élni, mint előtte. Mindig bevan ilyenkor táblázva minden estém. Többnyire valamilyen nagy intenzitású sporttal, ami kikapcsolja az agyam. Egy idő után csak azt érzem, ahogy visz a lábam, vagy ahogy egyre csak fordulok a medencében. Kimozgom magamból a rossz érzést, ez mindig összerak egy kicsit lélekben. Mire hazaérek nincs erőm hülyeségeken gondolkozni. :)
2020. máj. 19. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!