Nektek volt szúró, nyilalló fájdalmatok?
Figyelt kérdés
Én nagyon megijedtem tőle, elmentem dokihoz, de azt mondta nem kell vele foglalkozni, nő a méhem. Ha megnyomom a hasam akkor is beleszúr. Oké, azt is mondta, hogy ne nyomkodjam. Nektek volt hasonlo? Meddig tartott? Nagyon idegesitő. Neha akkor is belenyilal, ha köhögök, vagy nevetek. 7. hét amúgy.2019. jún. 4. 19:27
1/7 anonim válasza:
Nekem ilyen nincs. Szintén 7 hetes vagyok.
2/7 anonim válasza:
Nekem végig volt ilyen ne aggódj. És normális. A végefele hüvelybe nyilaló is volt és az is normális volt. De tényleg ne nyomkodd,az nem tesz jót a későbbiekre nézve sem.Nyúlnak a szalagok,nő a méhed,lehet lesz még rosszabb is :)
3/7 anonim válasza:
Én is 7 hetes vagyok, én az elejétől kezdve érzem:)
4/7 A kérdező kommentje:
De jo masodik 🙂 nagyon megijedtem, tegnap kezdodott. Igy hamarabb el is mentem dokihoz. Csak penteken akartam. Egyelore azt irta csak, hogy 13 mm jo helyen van es sejtheto szivhang. De ott azt mondta latja a szivhangot, csak ez az uh nem eleg jo hozza, menjek vissza ket het mulva.
2019. jún. 4. 19:41
5/7 anonim válasza:
Nem lesz semmi gond...sőt ha van tünet,legalább nem idegeskedsz.Minden normális ami nem jár vérzéssel és erős görcsökkel. Nyilalásokra majd magnéziumot szedj. De majd a dokid úgyis elmond mindent,a lényeg,hogy várd boldogan és ne agyalj,ne parázz rá :)
6/7 anonim válasza:
semmi para, szedj magne B6-ot! Nekem nagy beszúrásaim voltak az 5-10. hét között. Azóta nincs. A magne b6-tal éltem túl a napot :) Boldog babavárást!
7/7 anonim válasza:
5-6 hetes voltam, amikor ilyen nyillalo fajdalmaim voltak kohogeskor, vagy ha hirtelen felalltam. Azt hittem azert, mert meg kell jonnie :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!