Miért nekem dicsekszik amikor tudja, hogy engem érzékenyen érint ez a téma?
"masoktol, de nem kapsz."
Nem kapok, ezért nem is adok. Ilyen egyszerű.
Akkor minden vilagos, utalnak az emberek mint a xart szoval bedurcizol es te is utalod oket. :)
Jolvan ügyes vagy. Meg ne probálj empatiaval fordulni mások felé még a végén lesznek emberi kapcsolataid. Atyaég.
:) úgy van mondjad csak.
Ha még nem lenne mindenki számára világos milyen ember vagy.
Es akkor az ilyen vár empatiát, aki így beszél egy elvetélt nővel.
Drága szokj hozzá hogy sanyarú magány vár rád egész szánalmas életedben, és nem is érdemelsz mást. Egy darab kőbe több szív es érzés szorult.
???
Nekem nem kell tőled semmi.
Vannak barátaim ismerőseim családom akiktől meg kapom szó nélkül, ha kell, kérnem sem kell.
Te vernyogsz itt millió kamukérdéssel, meg mocskolódással. Szóval de ahogy látom nagyon is vágynál empátiara de mivel EQ nuku vagy nem igen jutsz erre a szintre, se oda se vissza.
Én ezt nem az empátiáért írtam ki hanem azért, hogy bebizonyítsam, mindegy, hogy az embernek rossz-e vagy jó-e a magadfajta mocskólja így is úgy is.
Ha sikerül az embernek teherbe esnie akkor mocskolod, mert örül a terhességének miközben másnak nem lehet gyereke.
Ha nem sikerül teherbe esnie akkor azért mocskolod, mert elrontja más örömét a szomorúságával.
Én itt egyetlen mocskolót látok: téged.
Szóval bújj szépen vissza a páncélodba, a normális embereket meg hagyd élni.
Nem, nem mindenki olyan érzelmi analfabéta hogy örüljön más bajának, vagy épp öröme miatt bosszankodjon. Ez kizárólag a te fejedben létezik, mint egy önmegerősítés. Gondolom rossz lenne beismerni hogy alapszinten nem sikerült szocializálódnod, így egyszerűbb az a verzió hogy mindenki ilyen EQ nuku mint te.
Bőven elég elolvasni itt pár mondatodat, igaz volt amit már töröltetek, nem is véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!