Hogyan tartsam meg, az internetes barátokat?
Igen, bármilyen fura, de ezlenne a kérdésem..
Hiába találok magamnak lány/fiú barátot az interneten, 1-3 nap alatt kifogyok a témákból, és szép lassan elidegenedünk egymástól. Mert ilyeneket, hogy hogy telt a napod/mizu/micsi lehet kérdezgetni, de egyrészt baromi ciki, hogy ezeket mindennap megkérdezzem, a másik meg hogy ír rá valamit, énis, és megint kínos csend. Plusz ami zavar, hogy ha én nem írok, akkor ők ugyan nem írnak rám, az esetek többségében..
Sok barátomnak vannak lány barátai az ország másik végéből, és akár 5-6 éve tudnak beszélgetéseket folytatni...
Én vagyok ennyire debil, és ennyire nem tudnék barátkozni az interneten? És ez nagyon rossz, mert szeretnék én beszélgetni, de mi a (...) kérdezzek, milyen témákat vessek fel, hogy jó beszélgetések alakuljanak ki? Mert 1-2-3 napig tudok beszélgetni, de utána egyre nehezebb, míg végül az egész átmegy valami erőltetett kellemetlen vergődésbe. Köszönöm a válaszokat. 18/F
Én se tudok haverkodni neten. Eddig főleg itt próbáltam, kb ez lett a vége amit írtál is. Amuyg nem kell minden nap kérdezgetni, legjobb haverok is vannak, hogy 2-3 naponta dumálnak. Vagy elmennek beülnek valahová, megisznak valamit, ott meg úgyis lesz dumálni, ott gázabb a csend mint üzenetben XD Attól függ milyen beszélgetéseket akarsz. Ha csak úgy általánosságba, akkor több a lehetőség, ha nagyon mély érzelmi meg nemtom milyen dolgokról, azt ne a neten keresd.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!