Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nekem dicsekszik amikor...

Miért nekem dicsekszik amikor tudja, hogy engem érzékenyen érint ez a téma?

Figyelt kérdés
A barátnőm folyamatosan a terhességével dicsekszik amikor tudja, hogy nekem nem akar összejönni a terhesség már hosszú évek óta. Amikor megkértem, hogy ne dicsekedjen nekem ezzel , mert érzékenyen érint ez a téma akkor megsértődött.
2020. máj. 13. 09:26
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
87%
Én is terhes vagyok, de eszembe se jutna ezzel dicsekedni bárkinek is, főleg nem ultrahang képekkel, szerintem ez kicsit dedós.
2020. máj. 13. 11:03
 12/50 anonim ***** válasza:
35%

Borzasztó tud lenni, mikor a boldogságodban az az ember gátol (ráadásul irigységből), akit barátodnak hiszel. Mai napig egy kicsi szoba-konyhában élek a családommal, mégis tudtam örülni annak hogy a barátnőm milyen gyönyörűen felujította a 100 nm-es lakását. Nem túl szép a testem, mégis őszintén, szeretetből meg tudom dícsérni a barátnőmet hogy "de csinos vagy ebben a ruhában". Nem vagyok túl szerencsés kapcsolatok terén, mégis szívből örültem mikor a barátnőm 1 éves évfordulót ünnepelt a párjával.

Na most képzeld el hogy ezekben a helyzetekben úgy viselkedtem volna mint te. Szerintem egy barátom se lenne, és nem csodálkoznék ha ezek után te is le lennél építve...

2020. máj. 13. 12:21
 13/50 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem is bunkóság ezzel dicsekedni előtted. Pláne hogy szóvá is tetted szépen.
2020. máj. 13. 14:17
 14/50 A kérdező kommentje:
Ilyenkor mennyire más a válaszok többsége.
2020. máj. 13. 16:36
 15/50 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor gondolkodás nélkül fűnek-fának elmondják az emberek ezt a dolgot, és óhatatlanul nem figyelnek a másik érzelemvilágára. Mond meg neki nyugodtan, hogy gratulálsz neki, de nem tudsz sajnos vele együtt 100%-osan örülni, és ezt azért vegye figyelembe.
2020. máj. 13. 17:30
 16/50 A kérdező kommentje:
érdekes lett a kísérlet eredménye
2020. máj. 13. 18:46
 17/50 anonim ***** válasza:
0%
Mi az érdekes?
2020. máj. 13. 18:51
 18/50 A kérdező kommentje:
Az az érdekes, hogy amikor régebben úgy írtam ki a kérdést, hogy én vagyok az, aki terhes és a barátnőm irigy rám akkor a kommentelők többsége azért savazott, hogy milyen szemét vagyok, hogy örülni merek a terhességemnek és, hogy a barátnőm nem számít irigynek.
2020. máj. 13. 19:26
 19/50 A kérdező kommentje:

Érdemes összehasonlítani a kommenteket az itt találhatóakkal:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

2020. máj. 13. 21:58
 20/50 anonim ***** válasza:

"Erre közöltem vele, hogyha ilyen irigy szemétláda akkor megérdemli, hogy nem jön össze neki a gyerek"

Talán ezért. Ekkora bunkóságot nem is lehetne mondani egy kétségbeesett nőnek.

Az érzéseiről nýilván senki nem tehet, attól még meg lehet beszélni a dolgokat kulturáltan. Viszont aki ilyetbodavág az állítólagos barátnőjének az egy bunkó.

2020. máj. 14. 08:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!