Miért nekem dicsekszik amikor tudja, hogy engem érzékenyen érint ez a téma?
Borzasztó tud lenni, mikor a boldogságodban az az ember gátol (ráadásul irigységből), akit barátodnak hiszel. Mai napig egy kicsi szoba-konyhában élek a családommal, mégis tudtam örülni annak hogy a barátnőm milyen gyönyörűen felujította a 100 nm-es lakását. Nem túl szép a testem, mégis őszintén, szeretetből meg tudom dícsérni a barátnőmet hogy "de csinos vagy ebben a ruhában". Nem vagyok túl szerencsés kapcsolatok terén, mégis szívből örültem mikor a barátnőm 1 éves évfordulót ünnepelt a párjával.
Na most képzeld el hogy ezekben a helyzetekben úgy viselkedtem volna mint te. Szerintem egy barátom se lenne, és nem csodálkoznék ha ezek után te is le lennél építve...
Érdemes összehasonlítani a kommenteket az itt találhatóakkal:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
"Erre közöltem vele, hogyha ilyen irigy szemétláda akkor megérdemli, hogy nem jön össze neki a gyerek"
Talán ezért. Ekkora bunkóságot nem is lehetne mondani egy kétségbeesett nőnek.
Az érzéseiről nýilván senki nem tehet, attól még meg lehet beszélni a dolgokat kulturáltan. Viszont aki ilyetbodavág az állítólagos barátnőjének az egy bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!