Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nekem dicsekszik amikor...

Miért nekem dicsekszik amikor tudja, hogy engem érzékenyen érint ez a téma?

Figyelt kérdés
A barátnőm folyamatosan a terhességével dicsekszik amikor tudja, hogy nekem nem akar összejönni a terhesség már hosszú évek óta. Amikor megkértem, hogy ne dicsekedjen nekem ezzel , mert érzékenyen érint ez a téma akkor megsértődött.
2020. máj. 13. 09:26
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:

Ha megnézed a kommenteket a többség nem a "bunkóságot" teszi szóvá, hanem azt, hogy örülök a terhességemnek.

Egyébként írtam ki olyat is, amiben nem volt ilyen "bunkóság" és az eredmény ugyanez lett, hogy én vagyok a szemét, mert örülök a terhességemnek:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__..

(A 8-as és 9-es kommenteket én írtam, ezeket nem kell beleszámítani.)

Ha én vagyok az, aki nem tud teherbe esni. Akkor undorító vagyok, mert nem örülök más terhességének.

Ha én vagyok az, aki teherbe tudott esni. Akkor undorító vagyok, mert örülök a terhességemnek, miközben más meg nem tud teherbe esni.

2020. máj. 14. 08:21
 22/50 anonim ***** válasza:
24%

Ja hogy poénból írsz ki kamukérdéseket....

Remélem törlik, te tényleg hülye vagy.

Amúgy látszik mekkora érzelmi nyomoronc vagy. Aki nem tud teherbeesni attól nem várjuk el hogy essen hanyatt más terhességén, és nem alázzuk szénné ha esetleg sírvafakad bánatában.

Az hogy te terhes vagy nyilván nem titkolni való, nincs abban semmi dicsekvés ha beszélsz róla szóba hozod.

Ennyi. Minden más gusztustalan megjegyzés a másikra meg elvárások nem vallana rendes emberre. Az általad bemásolt kérdésben meg mem csoda ha lefikáztak mert úgy adtad elő magad mint valami atyauristen akitől most aztán de elkéne ájulni csak mert terhes és mindenkinek az a te popidat kéne nyalnia.

Ebben a kérdésben nem volt semmi extra az állítolagos barátnod nem tett rad bunko megjegyzéseket csak nem titkolta higy terhes.

Szóval baromság igy összehasonlitani két dolgot mikor az egyiket direkt elferdited elviszed rossz irányba.

2020. máj. 14. 08:30
 23/50 A kérdező kommentje:

Na erről beszéletem.

Rögtön megváltozik a hozzáállás ha a másik szerepbe kerülök.

2020. máj. 14. 08:33
 24/50 anonim ***** válasza:
52%

"Tükröt mutatsz neki, ami miatt keserűséget érez. Rá se hederíts, örülj még harsányabban a terhességednek, ezzel űzz gúnyt belőle, amiért "utál" (magukat, a saját helyzetüket utálják, nem téged). Én is ilyen voltam és vagyok, állatira élveztem ráerősíteni, hadd pukkadjanak meg. :)"

Ez a kommented is bizonyitja mekkora nyomorék vagy, nincs is miről beszélni.

Hányinger.

2020. máj. 14. 08:34
 25/50 anonim ***** válasza:
Te nem kerülsz semmilyen szerepbe te kamuzol meg provokatív hülye kerdéseket gyártasz.
2020. máj. 14. 08:34
 26/50 A kérdező kommentje:
Ez mindenesetre egy jó bizonyíték volt arra, hogy miért nem szabad segíteni az embereknek, legfeljebb csak kiröhögni a nyomorukat, mert ha ők lennének a jobb helyzetben akkor ők is ezt csinálnák.
2020. máj. 14. 08:37
 27/50 anonim ***** válasza:

Te még mindig nem érted mi?

Ket különbő dolgot hasonlitasz össze, szinezed a sztorikat provokalsz.

A most bemasolt valaszod utan meg ketlem hogy te barkinek segitenel. Szemberohogod azt akinek baja van majd josz ide sirni h igazsagtalan az elet.

2020. máj. 14. 08:41
 28/50 A kérdező kommentje:
Olvasd már el a kommenteket a többség nemcsak magát a stílust ítélte el, hanem magát azt, hogy örültem a terhességemnek. Ráadásul volt egy másik kérdés is, amit belinkeltem és abban nemv volt semmilyen "bunkóság" és mégis engem ítéltek el amiért örülni mertem a terhességemnek.
2020. máj. 14. 08:43
 29/50 anonim ***** válasza:
100%

"legfeljebb csak kiröhögni a nyomorukat"

Ezzel mindent elarulral magadrol. De nyugi egy nap visszanyal a fagyi és a te nyomorodon fognak nevetni míg te empatiat varn masoktol, de nem kapsz.

En vagyok a vetelos valaszolo,erdekes amugy en tudok kulturaltan beszelni a terhes baratnommel. Talan mert egyikunk se provokal gusztustalanul mint te?

O nem vagja a pofamba h ugy kell nekem, nem vigad a bajomon en meg nem veszem dicsekvesnek a tenyt h o meg babat var. Aztamindenit mi?

Mikor valaki nem maniakus xarkevero mint te "kedves" kerdezo.

De mindegy lenyeg hogy kihoztad azt hogy bele kell rugni minden foldonfekvoben. Gondolom ez volt a cél.

2020. máj. 14. 08:46
 30/50 anonim ***** válasza:
100%

"többség nemcsak magát a stílust ítélte el, hanem magát azt, hogy örültem a terhességemnek."

Nem azt itelte el hogy leszoltad a baratnod meg lealaztad mert ossteomlott.

De nem varom hogy felfogd mint irtam egy erzelninyomorek vagy akinek napi 24ben a popijat kell nyalni mert ha nem akkor teged mar elitelnek.

2020. máj. 14. 08:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!