Szerintetek gaz ha valaki rair pl egy regi ismerosere akivel amugy nem voltal plyan koban mert baratkohno szeretne?
Jolenn ha lenne tobb baratom de a lanyok am sokszor flegmanak muzazjak magukat meg mem nyitnak masik fele meg nem koszonnek pedig igazabol ha pl egy tarsasagba kocsit elkezdenek beszelgetni akk nem is azok. Olyan rossz h ez nalunk igy van a fiukat bezzeg nem erdekli mennyi ev maradt ki vagy nem hondolkoznak h vajon felismeri e ot meg a masik.
Lanyok ti mit szolnatok egy ilyenhez?
Ha pl egy lany akivel vsak nehany szot beszeltel regen rad ir mer tarsasagot keres?
20/L
(Kocsit megbantam h regen nem voltam olyan nyitott es nem baratkoztam tobbet es kb mindig csak osztalyon belul vannak barataim es ezt mar annyira banom h nem voltam olyan kozvetlen de igy meg mar gaznak erzem random felkeresni embereket)
Nektek volt mar olyen? Tapasztalat? Mit csinalnatok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!