Egyoldalú barátságok?
Nekem is vannak ilyen barátaim. Valamiért ilyen kukák. Teljes mértékben jól érzik magukat, érdeklődőek, nevetnek stb, ha van közös program. Nehéz erre indokot találni és jeleztem én is korábban ezt egy barátomnak, Ő azt mondta, hogy nincs ez igazán eszébe, de megbeszéltük, hogy legközelebb Ő keres, hát nem keresett közös programra. 😂
Viszont azóta már aktívabb és szervezett közös programot. Egyébként igazán más barátja nincsen rajtam kívűl, tehát nem azért, mert ne lennék olyan fontos, mint más haver. Szóval vannak ilyen emberek, méghozzá sok, akár családtag is.
Ne is foglalkozz evvel szerintem, ha igényled a társaságot akkor keresd meg, de ne agyalj ezen, mert megromlik a viszony, jelezni azért jelezd és beszéljetek erről, ha valóban barátok vagytok akkor erről is tudtok beszélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!