Egyoldalú barátság? Lehet még rajta változtatni? (Többi lent, hosszú)
Év elején megismertem egy srácot facebookon. Egész sokat szoktunk beszélgetni, chatelgetni egymással, sokszor még hívásozni is szoktunk. De az a baj, hogy ezek csak akkor valósulnak meg leginkább, ha én keresem Őt. Keres ugyan Ő is, de jóval ritkábban (tényleg nagyon ritkán).
Igazsághoz hozzátartozik az is, hogy nekem soha sem volt még a 16 évem alatt igazbarátságom más sráccal. De én Őt mégis annak tartom. Még mielőtt valaki elkönyvelne melegnek, nem. Nem vagyok az, semmi ilyen hátsószándék nincs a történetben.
Mondta Ő is, hogy igazbarátként tekint rám, de ugyanúgy csak én keresem jóformán. Viszont bármivel megkereshetem, minden témában eltudunk beszélgetni, ha úgy van. Eszméletlen boldog vagyok, amikor beszélgetek vele, mert végre úgy érzem, nekem is lett igazbarátom.
Mindennap érdeklődök iránta, hogy hogy érzi magát, mi újság vele (és nem azért, mert unatkozok, hanem mert tényleg érdekel), ilyenkor természetesen Ő is érdeklődik irántam. Volt lebeszélve egy összeröffenés is, de ezt most a koronavírus-járvány miatt érthető okokból elhalasztottuk. Persze, lehetne most azt mondani, hogy azért nem ír, mert nem ér rá. De folyamatosan online facebookon, és játszik egy PC játékkal.
Egyébként nincs sok barátom - nem is volt sosem igazából -, gyakorlatilag rajta kívül 2 van, akit még igazbarátomnak mondhatok. Velük is napiszinten tartom a kapcsolatot. Igazából nekem nem is kell több barát, de akkor már nagyon nem is szeretnék elveszíteni ebből a 3-ból egyet sem. Főleg Őt nem, akiről szó van. Hozzá ragaszkodok a legjobban, és Ő is az, aki a legtöbbet tudja rólam, és én is egész sok mindent tudok róla, tehát egész jól megismertük egymást mindezek ellenére.
Volt egy nap, amikor egésznap nem volt alkalmam írni Neki, mert a telefonom nem a legjobb... így nem akart a netre csatlakozni, és nem voltam gépközelben. Ő ezt nem tudta - hogy is tudhatta volna előre, engem is hirtelen ért -, de mindezek ellenére egésznap nem keresett, nem írt. Én ekkor nagyon magam alá kerültem, már-már a bőgés kerülgetett, Spotify-on is a szomorúbb zenék kerütlek elő. Másnap megint beszéltünk, de én kerestem meg. Mondtam neki, keressen nyugodtan, amikor jól esik neki. Erre azt mondta, hogy jól van, úgy lesz. De ennek ellenére sem változott sok minden. :/
Igen, tudom. Ez nagyon egyértelmű, hogy egyoldalú barátság. De végetvetni semmiképp sem szeretnék neki, mert ennyire még nem ragaszkodtam senkihez sem. :c Hogy lehetne ezen a dolgon segíteni, javítani? Volt már valaki hasonló helyzetben? Az légyszi írjon, akár discord nevet is adok, hogy ott írjatok, mert az ott kapott üzenetekről egyből kapok értesítőt. Nagyon megköszönném, ha valaki írna - ahogy mondtam, akár discordon is, sőt az lenne a legjobb -, és segítene valahogy javítani a helyzeten tanácsokkal. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!