Szinte az összes gyerekkori barátom lekopott illetve, ami maradt barátság nagyon egyoldalu. Tudnék szerezni új barátokat felnőttként? 27/N
Sajnos én is csatlakozni tudok az eddigi válaszolókhoz. Nekem is több évtizedes barátságok szűntek meg, külföldre költöztek / gyerekeik lettek/ sokat dolgoznak stb. Már belefáradtam, hogy mindig én keressem őket, pedig nem panaszkodást akarnék rájuk zúdítani, én is pozitív ember vagyok, másrészt szívesen hallgattam, mi van velük. De nem megy.
A férjem még szerencsés, neki 2 gyerekkori barátja maradt, de többen neki is úgy tűntek el, mint szürke szamár a ködben.
Hátha valaki tud sikersztorit mesélni, de én nem ezt tapasztaltam.
Szia! Én 28f vagyok.
Sajnos erről én is tudnék mesélni. Akikkel annó suliban együtt lógtam haverok és eljártunk szórakozni is, vagy külföldre költöztek, vagy felköltöztek Pestre barátnővel, vagy aközelben laknak, de már családjuk van. 2 haverom maradt akikkel tudnék lógni néha, de abból az egyik az olyan, hogy inkább otthon ül amikor csak teheti. Barátnője nincs. Csak munkába jár el otthonról. Le volt dumálva a szilveszter is, hogy 3-an elmegyünk, erre ez akiről most írtam, lemondta a szilvesztert azzal a jelszóval, hogy tuti sok ember lesz, ő inkább otthon marad. Kissé kiakadtam. Pont szilveszterkor akar otthon ülni? Mondjuk év közben is ezt csinálja. Utoljára tavaly novemberben volt hajlandó kimozdulni, de már előtte is csak hónapokkal korábban.
Nekem is ugyan ez a bajom, mint neked. Én igényelném azt, hogy ha nem is minden héten, de 2-3 hetente legalább összefutni, meginni valamit, dumálni, elugrani billiárdozni stb... Csak hát nincs kivel.
Csak megragadta a figyelmemet "egyiknek lett egy becsuszott gyereke" hogy a gyerekek nem becsúsznak 'oda'.
Minek vesződnél a barátságok ápolásával, ha így érnek véget? Kell ez neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!