Miért ilyen nehéz barátokat szerezni manapság felnőttként?
Szerintem több dologra vezethető ez vissza. Munka után már nincs ideje mással foglalkozni, felgyorsult a világ, sokan annyira nem mozdulnak ki otthonról, vagy ha igen, akkor más családosokkal akiknek szintén van gyerekük, velük szerveznek programot.
Ezt lehet tapasztalni.
Én is 39F vagyok. Ugyanezt tapasztalom dettó. Igen, sajnos az a helyzet, amit az előttem válaszoló leírt. De azért persze jó lenne, ha nem így lenne sokszor.
Nekem gyakorlatilag az egyetem után megszakadtak a barátságok. Mindenki az ország különböző pontjairól jött, aztán szétszóródtunk. Egy ideig még találkoztunk néha, de a nagy távolság miatt, meg többeknek már családjuk is lett, abbamaradt a dolog. A középsuliból meg már egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot egymással. 1 db 5 éves találkozó volt.
Amúgy Pestre jártam egyetemre, csak aztán diploma után hazaköltöztem egy vidéki, vacak településre, ahol semmi élet sincs, nem lehet senkivel barátkozni.
Mivel nincs párom, bőven beleférne az életembe, hogy néha találkozzak egy-két emberrel, de úgy gondolom, házasság mellett is néha nem árt az embernek egy kis időt eltölteni másokkal.
Írta valaki a fórumon, hogy iskola után, felnőtt korban nagyon nehéz már új barátokat találni. Lehet, általánosított az illető, de sajnos én is ezt tapasztalom.
Nekem nagyon hiányoznak az egykori barátok,és bizony ebben a korban az ember már jár diszkóba.
39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!