Hogy lépjek túl ezen a "barátságon"? (Kifejtés lent)
Nem tudom, hol is kezdjem. :'( Legjobb barátomként tekintettem rá, sok mindent lemertem írni neki magamról, amit másnak soha... Hihetetlen bizalmat szavaztam neki, amit szintén senki másnak... Aztán most kiderült, hogy az egész csak érdekbarátság volt.
A lényeg, hogy én elvállaltam neki egy melót egy virtuális projektben, és amíg én benne voltam ebben, tök jól elvoltunk egymással, aztán most, hogy úgy döntöttem, én mégis kilépnék, változott az egész...
Stílust váltott, és azóta nem is reagál az üzeneteimre. :/ Ez azért gáz, mert én nagyon ragaszkodok hozzá, és nekem sose volt olyan barátom, akire azt mondhatnám, hogy "legjobb".. Ő az volt. És ő is csak hátbatámadott. :(
Egyszerűen nem tudom, mitévő legyek... Marhára bánt, hogy az utolsó üzenetemre nem válaszol, pedig nagyon érdekelne, mit ír rá...
Mindenki írogat most, hogy mi a baj, de ha elmesélem nekik, csak annyit írnak, lépjek túl rajta... De nem nagyon megy. :( Egy olyan barátom sincs, akivel ilyen mély lenne a barátságom, mint vele volt.
Régebben én kérdeztem már ezt tőle, hogy csak emiatt-e a barátom, de akkor azt felelte, hogy nem.
Aki volt már ilyesmi cipőben az hogy lépett túl rajta? :(
Volt egy nagyon jó barátom, akivel jó volt a kapcsolatom és hasonlóan voltam vele sok évig mint te, de aztán teljesen érthetetlen okokból elidegenedtünk egymástól. Ő kezdett el hanyagolni, úgy hogy amúgy más régi cimborákkal még ugyan úgy tart kapcsolatot.
Azóta lett 1-2 másik ember, akiket közel tudok saját magamhoz, de az előző történetből megtanultam hogy nincs értelme nagyon így más barátokra "számítani" mert a fene tudja hogy milyen szituációba sodor az élet és akkor mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!