Egy toxikus barátságon lehet még segíteni, ha igen akkor hogyan?
A leírás alapján nem lehet tudni, miket tett, miért tartod mérgezőnek a kapcsolatot. Ezért általánosságokban tudok csak írni.
Szerintem minden emberi kapcsolat alapja, hogy őszintén meg lehessen beszélni a nézeteltéréseket, problémákat, mert ezek csak egyre jobban sokasodni fognak az adott kapcsolatban, ha nincsenek megbeszélve. Ha ez nem megy, mármint annak kinyilvánítása, hogy mi nem esik jól a másik fél részéről, akkor miképpen lehetne várni, hogy ne ismétlődjenek meg ezek a dolgok többet?
Én elkövettem azt a hibát, hogy sose mertem megbeszélni semmit, konfrontálódni gyáva voltam, ha valami nem tetszett, vagy aljasnak találtam, azt se mertem szóvátenni, elmondani. Például két illető, akikkel azt gondoltam: jó barátságban vagyunk, elárult és aljas volt velem, miután az én segítségemmel bekerültek egy helyre.
Nalam ilyen baratsag ugy müködik hogy tartom a 3 lepest.
Szoval maradtunk baratok jokat beszelgetünk nevetünk, csak epp nem avatom az eletembe, pl nem mutatom be az uj pàrom, nem hivogatom öket at magamhoz stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!