Hogy tegyem túl magam egy tíz éves barátságon?
Nos..pár órával ezelőtt a "legjobb barátnőm" egy vitánk után közölte, hogy már nem érdeklem, alig gondol rám, és nem akar többet az életében, majd gondolkodás nélkül letiltott. A dolognak volt előzménye, már jópár hónapja távolságtartó (előtte minden nap beszéltünk, sőt még ő sértődött meg, ha pár órán belül nem válaszoltam) , de amióta új társaságba keveredett, mintha levegő lennék..ráadásul amúgy is elég nagy mélyponton vagyok, az egészségem nagyon nincs rendben (rák gyanúja is felmerült), tehát szükségem lett volna a támogatására, de ő inkább elment bulizni a haverjaival. A kérdésem az, hogy hogyan lépjek túl ezen? Szerdán lesz egy elég megterhelő vizsgálatom az orvosnál, nem akarok még rosszabb állapotba kerülni addigra. Köszönöm a válaszokat
21/L
Köszönöm a tanácsokat! Sajnos nem vagyok az a típus, akinek rengeteg barátja lenne. Van egy-két ember, akiben jóban vagyok, de ezt nem nevezném barátságnak. Ezért lesz olyan nehéz túltennem magam rajta...
Első, nagyon jók az ötletek, esetleg e mellé gondoltam, hogy beiratkozom egy nyelvtanfolyamra, addig is lefoglal, amíg nem megyek vissza az egyetemre. Aztán meglátjuk..
Menjen, ilyen emberrel ne akarj semmit kezdeni.
Majd lesz ő is szarban, mikor a "haverok" pont le fogják tojni és de jó lennél neki te - mint lelki szemetesláda. :)
Tapasztalat, egyik ISMERŐSÖM (már régóta nem "bartánő") is ilyen. Ha neki van baja, összedől a világ, és ugorjunk, ő meg totálra szarik ránk amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!