Szerintetek is gáz egyedül lenni valentínnapkor? Mármint az én osztálytársaim sokszor piszkálnak ezzel, szerinetm még egyáltalán nem állunk készen kapcsolatokra.
Nem az.
Azok a kisiskolások gázak szerintem akik betegesen játszák a felnőttet és folyamatosan a párkapcsolaton rugóznak
Akinek meg élete nagy szerelme egyből első próbálkozásra meglett már 15 éves kora körül, az meg örüljön magának, és tartsa észben hogy piszok nagy mázlista.
azért nem kell matekzseninek lenni, hogy belássuk: nagyon nagyon nagyon kicsi az esélye, hogy a középsuliban megismert kb 15-20 ellenkező nemű osztálytársadból és mondjuk további 25-30 (szintén ellenkező nemű) évfolyamtársadból megtaláld azt akivel jól passzolsz.
Persze ez migint csak személyiség függő.
Szerintem én 100 lányból 95-re lazán azt mondom 3 mondatnyi kommunikáció után hogy "Boldogítson mást, nem érdekel".
Valaki meg kvázi bárkivel kiegyezik, mondván "lyuk az lyuk". Egy ilyennel persze nyilván csak olyan lány fog leállni aki nem okosabb egy postaládánál. De van ilyen is, és ők boldogok egymással. Hasonló hasonlót vonz elve.
Másnak kicsit tovább tart kibányásznia az embertömegből a maga gyémántját.
Elgondolkodni azon hogy miért nincsen párod talán majd 23-24 évesen kell. Akkor már felmerülhet a jogos kérdés, hogy biztos a világ működik-e szarul.
De amíg csak a 20 legközelebbi tini fiúcskára látsz rá, addig ne hidd hogy te lennél túl válogatós. Az élet a legtöbbeknek nem oszt olyan jó lapokat, hogy 15 évesen összetalálkozzon a nagy szerelmével.
Valaki (pl én) ebben a korban még nem is igényelte a párkapcsolatot (anyámék meg csesztettek is hogy meleg vagyok-e vagy mivanmá').
Lányként ráérsz. Lesz udvarlód (kéretlen is bőven).
Miért lenne gáz? Mert nem költi mindenki tök értelmetlen dolgokra a manit? Inkább hallgatom őket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!