Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek miért történt ez?

Szerintetek miért történt ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemrég voltam egy táborban teljesen egyedül, mindenféle ismerős/barát nélkül, ami tőlem nagy lépés, ugyanis régebben biztosan nem mertem volna elmenni (nem írom le részeletesen, hogy miért, mert akkor ez egy nagyon hosszú leírás lenne)

Szóval odamentem, és azt gondoltam, hogy milyen alkalom ez ismerkedésre, barátkozásra stb... Mondjuk úgy, hogy a szobatársaimmal, még egész jól elvoltam, de a csoporttársaimmal már kevésbé. Nehéz megfogalmazni, de a lényeg, hogy úgy éreztem mintha, nem lennék fontos, konkrétan lesz*rnának. Jó, persze a beszélgetésekbe nem igazán csatlakoztam be az első 2 nap után, mivel ezt tapasztalva már jócskán megcsappant a lelkesedésem, hiszen minek teperjek ha úgysem foglalkoznak velem. Voltak/vannak önbizalom problémáim a külsőm miatt, kövérnek érzem magam, és félek, hogy emiatt elítélnek. Ez lehetett valóban a probléma vagy inkább a személyiségem olyan hogy nem akartak velem barátkozni?

2019. júl. 29. 16:53
 1/4 anonim válasza:
100%
Mindenkinek új volt az a helyzet, lehet, hogy csak féltek idegenek felé nyílni, és barátkozni. Ugyanez volt velem gimi elején. Ne parázz
2019. júl. 29. 16:56
 2/4 A kérdező kommentje:
igen, csak egymással nem így viselkedtek
2019. júl. 29. 18:11
 3/4 anonim válasza:
Ismerték egymást már? Fiúk vagy lányok, talán vegyes?
2019. júl. 30. 21:53
 4/4 A kérdező kommentje:
nem ismert senki senkit, én inkább a lányok körében voltam
2019. júl. 31. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!