Nagyon egyedül érzem magam, és tényleg nem tudom, mi baj van velem?
Figyelt kérdés
Lassan egy éve a legeslegjobb barátnőmmel eléggé megromlott a 9 éves barátságunk, mivel neki barátja lett. Mostmár épp hogy köszönünk egymásnak és alig-alig beszélünk. Más barátaimmal nem is lenne baj, viszont néha kiközösítve érzem magam, meg mikor nagyobb társaságba kerülünk is, mindenki átnéz rajtam. A legtöbb barátnőm nagyon szép, nagyon jó testük is van, és ahogy tapasztalom, nagyjából minden fiú csak ezt veszi figyelembe. Mikor bulizni is megyünk, mindenkinek kerül partner, én meg csak egyedül próbálom legalább tetetni hogy jól érzem magam. Komolyan nem tudom mi baj lehet velem, pedig úgy gondolom mindenkivel kedves vagyok, aki nem bír is próbálok jóba lenni velem. Ezen kívül azt hiszem olyan nagyon-nagyon csúnya sem vagyok(bár mostmár egyre úgy érzem). A családommal sincs a legjobb kapcsolatom, minden apróság miatt veszekednek velem, semmit nem tudok elmondani a szüleimnek, ráadásul nem is bíznak bennem... Rengeteget gondolkozok és nem tudom hogy változtathatnék a dolgokon:(2019. dec. 30. 01:39
1/2 anonim válasza:
Ha tinédzserkorban vagytok - esetleg korai húszas évek - akkor persze, hogy most éppen ez a fő téma. Útkeresés időszakában jártok, nem éppen könnyű helyzetek sorozata.
Ne aggódj, egyszer majd ennek is vége lesz! (Jön majd a házassággal járó ügyes-bajos dolgok, babavárás időszaka - az lesz még csak izgalmas dolog...) Jó esetben persze.
2/2 anonim válasza:
Megértelek. Az embereknek nem fontos a barátság. Nekem van párom, mégis azt mondjuk mindketten, hogy kellenek barárok, bevonjuk őket a programjainkba... Azaz bevonnánk, mert nincsenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!