Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan tudnék barátkozni,...

Hogyan tudnék barátkozni, hobbit találni egyedül?

Figyelt kérdés

Sziasztok, szeretnék valamilyen napi szintű elfoglaltságot , legalábbis heti pár napban valamit csinálni amivel embereket ismerhetek meg.( és nem kínos egyedül elmenni )

Vannak barátaim csak sajnos az igazán jó barátaim messze laknak nagyon tőlem , és fárasztó lenne 4-4 órát utazgatni ahhoz hogy találkozzak velük, az itteni barátságaim pedig háát picit felszínesek , szórakozni szoktunk eljárni főleg meg mozikba és néha strandokra de nem érzem a legjobban magamat körülöttük.

Előre is köszi a válaszokat! 18f bp

2019. júl. 14. 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Miket szeretsz, milyen embereket szeretnél meg ismerni?

Mehetsz lovagolni, golf klubba, társasjátékozni, videojatékozni, kötni, focizni, festeni, tudományos előadásokra, melyik érdekel leginkább? :)

2019. júl. 14. 20:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy hosszabb nyelvtanfolyam elég jó erre, alapból sokszor az a feladat, hogy meséljetek egymásnak magatokról, az adott nyelven, itt sokat lehet beszélgetni, de ne intenzívre menj, hanem iylen heti 1-2 alkalmas, és akkor szép lassan hónapok alatt tudnak alakulni kapcsoaltok.
2019. júl. 14. 21:56
 3/7 A kérdező kommentje:
őszintén nagyon tág az érdeklődési köröm , a nyelvtanfolyam az kifejezetten jól hangzik, de még írhattok!
2019. júl. 14. 22:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Dámakör :D
2019. júl. 15. 07:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Budapesten sok beugrós meló van, amik által elfoglalod magad, ismerkedhetsz, és pénzt is kereshetsz.

Találd fel magad !

2019. júl. 16. 01:25
 6/7 A kérdező kommentje:
már sajnos alapból dolgozom, amiböl egyidejüleg vezetni is tanulok+ otthon is tanulnom kell , és sajnos ezért nem jók ezek a nyelvi tanfolyamok , mert sokba szoktak kerülni, + az egyéb munkahelyek mivel nincsen rá időm :/
2019. júl. 16. 15:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Bordeline-osként nekem van egy furcsa személyiségem (ez GYIK-n meg is látszik sokszor), ami kihat a baráti kapcsolataimra. Természetesen vannak barátaim, de nagyon sok szabadidőt csak a kutyáimmal töltök.

Viszont igyekszem változtatni rajta, hogy ne így legyen.

Én pl mentem Facebook-on meghirdetett kutyás kirándulásra. Úgy ismertem meg embereket ott, hogy nem családtaggal vagy barátosnével mentem.

Nagyon sok kutyás rendezvényre járok barátosné vagy rokon nélkül, csak a kutyákkal.

Túrákat, kirándulásokat szoktak meghirdetni Facebook-on, azokra érdemes jelentkezni. Ha nincs kutyád, pl mehetsz kutya nélkül is, de kutyamentes kirándulások is vannak.

vannak más események is, ahol lehet ismerkedni.

Szakköröket kipróbálhhats, rajzszakkör, énekkar, stb.

Most hirtelen ezek jutottak eszembe.

2019. júl. 16. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!