Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen hobbit tudnátok ajánlan...

Milyen hobbit tudnátok ajánlani? (infók lent)

Figyelt kérdés

Teljesen mindegy, lehet sport, vagy bármi más hobbi is.

Kicsit rólam:

Nagyon szeretem a szép dolgokat, szeretek diy ötleteket csinálni, de ezt kicsit időpazarlásnak érzem. Feltétlenül olyan hobbit akarok, amit lehet egyedül csinálni itthon, vagy kertben, és van értelme. Ami nem csak kikapcsol,hanem fejleszt is.

Sportok közül azok tetszenek, amik szépek, és pörgősek. Tetszik a tánc, de ahhoz járni kéne tanfolyamra, ami a környékemen nem lehetséges. Kedvenc sportom a jégkori, de a környékén ilyen oktatás sincs sajnos :( ezért akarok olyat amit itthon egyedül is tudok végezni.

(futás, nyelvtanulás, olvasás... Ezek nem jöttek be. Nem tudok rájuk hobbiként tekinteni)

Amúgy 19 éves vagyok ^^

2018. aug. 6. 01:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Festés,rajzolás?

Engem nagyon ki tud kapcsolni🙄

vagy hímezz

[link]

vagy csinálj babát

[link]

Ezeket hobbiszinten tök jó űzni:D

a festményeket rajzokat eladhatod, vagy ajándékozhatod.. ha ügyes vagy akkor tudsz magadnak esetleg készíteni egy szép hímzett mittomén párnahuzatot.. és hàt a nagyon szép babákat meg szokták venni is ám:D

Én művészeti suliba járok, festéssel foglalkozom, amikor megunom hímzek,varrok kicsit :D babákat nagyon nehéznek tűnhet készíteni de nagyon egyszerű.:) piacon, interneten meg is veszik.;)

remélem tudtam segíteni :))

19/L

2018. aug. 6. 01:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát hallod...ha a jégkori megy és szereted is akkor a görkorcsolya is fog. Fülhallgató+kedvenc számok aztán start. Vagy ha szeretsz "szöszmötölni", akkor fűzz gyöngyöt (az internet dugig van mintákkal). Ismerek olyat aki a sorozatnézést tekinti hobbinak XD. Esetleg ültess déli gyümölcsöket magról (avokádót, mangó, citrusféléket, ananászt...). Aztán lehet hajtogatni, "üvegfestékezni" (van ilyen szó? 🤔), fonni, kötni, horgolni, vagy írj történetet, dalszöveget, de még talán a hangszertanuláshoz sincs késő és van még ezer meg egy dolog... Mondjuk én olyan vagyok hogy CSAK A KOSÁÁÁÁÁR!!💕🏀 (bár ha jobban belegondolok elég béna vagyok 😅, de istenem, senki sem tökéletes)

Azért remélem segítettem (vagy nem😑)

2018. aug. 6. 11:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat ^-^
2018. aug. 7. 01:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Ültess mindenféle növényeket, tanulmányozd őket, ha ehetőt ültettél, szüreteld le, ha megérett. Vagy nézz filmeket/vloggereket idege n nyelven, utána csinálj alap v középfokú nyelvvizsgát Fejleszd magad abban önképző-szakkör jellegűen, amivel szeretnél majd később fogllakozni
2018. aug. 7. 02:04
 5/6 anonim ***** válasza:
*Vagy nézzél tudományos műsorokat, vagy menj el egy tanfolyamra
2018. aug. 7. 02:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem valami hangszeren kezdj el játszani. Mert neten rengeteg jó oktatás van, sok ismerősöm úgy tanult meg profin mondjuk gitározni vagy zongorázni, ami tetszik. Vagy egyet értek! Fess
2018. aug. 9. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!