Szerintetek melyik hobbit űzzem egyetem mellett?
Lovaglás! miért? ha be döglik a kocsim akkor a négylábú is tökéletesen megfelelne :)
Komolyra fordítva ha lovagolsz, akkor csak örömödet leled benne,ha zongorázol ahhoz kitartás kell ami nem hiszem, hogy lesz a tanulás mellet, így van ez a tánccal is, szóval marad a lovaglás ha engem kérdezel.
@1: Tök jó hírem van, nem kell bármit megadnod, elég némi pénzt egy kezdőhangszerre (digitális zongora/használt pianínó, de véletlen sem szintetizátor!), meg tanárra, plusz kellően sok időt, hogy gyakorolhass - napi szinten 1-2 óra nem árt. Ja, meg el kell engedned azt a marhaságot, hogy 24 évesen nem lehet megtanulni zongorázni.
Ennyi kell és meg fogsz tudni tanulni zongorázni :) Ha tényleg érdekel és szeretnéd, ez nem lehet akadály.
Mindenképpen sportot választanék, lovaglás, vagy tánc.
A lovaglás, számomra azért lenne fontos, mert kinnt a természetben, a szabad levegőn lehetnék, a sok magolás után.
A tánc pedig azért mert a zenére való önfeledt mozgás nemcsak a hangulatot javítja, hanem az egészségre, és a szépségre egyaránt jó hatással van.
Pont ezt a hármat csináltam én is, de már csak a tánc maradt.
A zongorát azért hagytam abba, mert képtelen voltam annyit gyakorolni mint amennyit a tanárom elvárt volna. Egyszerűen az egész napos suliban ülés után az a 1,5 óra naponta nagyon sok volt, szívesebben mozogtam valamit. Szóval ennél szerintem azt gondold át, mennyire van még kedved ülni, kikapcsol-e az a fajta koncentráció ami a gyakorláshoz kell.
A lovaglást nagyon szerettem, de drága volt és messze volt.
(Előző vagyok, bocsi, valamiért elküldte)
A szabadlevegő a lovaglás mellett szól, de azért gondolj arra is, hogy télen meg nyáron kissé megfagysz/megdöglesz a melegben.
A táncot én azért szeretem, mert felszabadít, leköti a kreatív energiáimat. Teljesen kikapcsol a mozgás. Előnye mindenképp, hogy sok helyen találsz tánc órát.
(Ha esetleg a tánc mellett döntesz balett, art-jazz, modern, sztepp stílusban tudok ajánlani helyeket.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!