Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Akik dolgoztak már Angliában,...

Akik dolgoztak már Angliában, milyenek szerintetek az angolok?

Figyelt kérdés
Milyen ember benyomását keltették bennetek?
2020. febr. 6. 12:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Angolok kedvesek, legkedvesebb európai nép, köröket vernek az olaszokra, osztrákokra, franciákra. Más kérdés hogyha Londonban dolgozol akkor évente 1-szer ha találkozni fogsz igazi angollal (vagy walesivel, skóttal, stb.) Viszont vezetni senki sem tud.
2020. febr. 6. 12:42
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ott is ugyanúgy vannak különböző rétegek. A nagyja szerintem udvarias de ugyanúgy megvan a proli, bunkó réteg mint máshol is. Vezetni nem tudnak az biztos.
2020. febr. 6. 12:49
 3/11 anonim ***** válasza:
72%
Nem lettek a kedvenceim, nagyon sokan rettenetesen lenézőek és kétszínűek, amit udvariasságba burkolnak. Nagyon sokan lusták és túl sokan képtelnek magukról, a közös munkából sokszor passzív-agresszív csatatér lesz, ha nem tanulja meg az ember, hogyan kell velük kommunikálni. Hiába beszéltem a nyelvet, hiába voltam nyitott és barátságos, nem igazán sikerült beilleszkednem és nem éreztem ott jól magam, ezért átjöttem Írországba, ég és föld, ami az embereket illeti. Viszont rengeteg normális angollal is találkoztam, vannak angol barátaim, szóval semmiképp se lehet általánosítani. Egy 66 milliós országról beszélünk, vannak jó és rossz emberek, mint ahogy mindenhol.
2020. febr. 6. 12:55
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
ugyanolyanok mint Mo-n. van jó fej, kedves, segítőkész, és van bunkó, tanulatlan, de nagyképű proli is. az tény hogy sok a lusta, "nem dolgozom, mert anxietym van, jó a segély" típusú ember is, akik most hisztiznek, mert átalakult a segélyrendszer. én meg adófizetőként jót röhögök rajtuk :D
2020. febr. 6. 13:24
 5/11 anonim ***** válasza:
95%

Szemedbe kedvesek, hatad mogott bunkok. Ugy el tudnak kuldeni a bubanatba, hogy eszre se veszed es Meg orulni is fogsz, hogy de jot beszelgettetek.

A legtobbje elegge IQ szegeny, meg az is aki egyetemet vegzett, vagy ha ugy jobb, akkor a jozan esz teljesen hianyzik beloluk.

Ez az en nagyon altalanos velemwnyem. Ja es ovakodj a Brexit tamogatoktol! Hihetetlenul ostobak es megis Meg vannak rola gyozodve, hogy felsobbrenduek, mert a legtobb angolnak meg mindig birodalmi a felfogasa.

2020. febr. 6. 13:29
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Nyilván ha valaki külföldre megy dolgozni ez nem elsődleges szempont, de milyenek a helyiek barátkozás szempontjából?

Mennyire alkalmasak mély barátságokra? Igaz az, hogy távolságtartóak?

2020. febr. 6. 13:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Masok nem tudom hogy vannak vele, en 14 eV alatt haversagig jutottam csak.

A 2 legjobb baratom, akikre mindenben szamithatok, az egyik meghivott a csaladjahoz karacsonyozni, ok franciak.

Bar ez lehet, hogy a kozos bevandorlo sors miatt van igy.

2020. febr. 6. 13:39
 8/11 A kérdező kommentje:

7

Érdekes, franciák akiket a legarrogánsabbnak tartanak.

Akkor az angolok a legarrogánsabbak? Vagy egyszerűen nincs igényük mély kapcsolatokra egyáltalán és nem az a baj, hogy külföldi vagy?

2020. febr. 6. 13:50
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
nehezen nyílnak meg, de nem lehetetlen barátságot kötni velük. én párkapcsolatban vagyok eggyel :D
2020. febr. 6. 13:58
 10/11 anonim ***** válasza:
81%

Birmingham től kb 40km-re, egy kastélyszállóban baristáskodtam.

Oda ferraris, bentleys, emberkék jártak, + egy gróf, aki néha helikopterrel érkezett a reggeli kávéjára..

Mind nagyon kedvesek, barátkozosak voltak, de ugyanakkpr távolságtartóak is... mikor bejöttek lávézni, olyanok voltak, mintha a legjobb haverod lennének, még befektetési tanácsokat is kaptam, sőt az egyik konlrétan leírta hogy a helyemben hogyan kéne elérni az álmaimat (ma napig az ő listáját követem)...

De ha összefutottam velük pl bevásárlás közben, es ugyan olyan baráságosan üdvözöltem, akkor bizalmatlanul néztek rám... mintha nem is tudom pl direkt követtem volna őket oda... aztán másnap a kávézóban ismét a legjobb barátok voltak...

Ezért is jöttem haza, mert nem egy, meg nem kettő milliárdossal találkoztam, akik gyakorlatilag leszámítva, hogy nagyobb a házuk, meg drágább az autójuk, pont ugyan úgy élnek mint én... warcraftban van közülük klántársam a mai napig...

2020. febr. 6. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!