Akik dolgoztak már Angliában, milyenek szerintetek az angolok?
Szemedbe kedvesek, hatad mogott bunkok. Ugy el tudnak kuldeni a bubanatba, hogy eszre se veszed es Meg orulni is fogsz, hogy de jot beszelgettetek.
A legtobbje elegge IQ szegeny, meg az is aki egyetemet vegzett, vagy ha ugy jobb, akkor a jozan esz teljesen hianyzik beloluk.
Ez az en nagyon altalanos velemwnyem. Ja es ovakodj a Brexit tamogatoktol! Hihetetlenul ostobak es megis Meg vannak rola gyozodve, hogy felsobbrenduek, mert a legtobb angolnak meg mindig birodalmi a felfogasa.
Köszi a válaszokat.
Nyilván ha valaki külföldre megy dolgozni ez nem elsődleges szempont, de milyenek a helyiek barátkozás szempontjából?
Mennyire alkalmasak mély barátságokra? Igaz az, hogy távolságtartóak?
Masok nem tudom hogy vannak vele, en 14 eV alatt haversagig jutottam csak.
A 2 legjobb baratom, akikre mindenben szamithatok, az egyik meghivott a csaladjahoz karacsonyozni, ok franciak.
Bar ez lehet, hogy a kozos bevandorlo sors miatt van igy.
7
Érdekes, franciák akiket a legarrogánsabbnak tartanak.
Akkor az angolok a legarrogánsabbak? Vagy egyszerűen nincs igényük mély kapcsolatokra egyáltalán és nem az a baj, hogy külföldi vagy?
Birmingham től kb 40km-re, egy kastélyszállóban baristáskodtam.
Oda ferraris, bentleys, emberkék jártak, + egy gróf, aki néha helikopterrel érkezett a reggeli kávéjára..
Mind nagyon kedvesek, barátkozosak voltak, de ugyanakkpr távolságtartóak is... mikor bejöttek lávézni, olyanok voltak, mintha a legjobb haverod lennének, még befektetési tanácsokat is kaptam, sőt az egyik konlrétan leírta hogy a helyemben hogyan kéne elérni az álmaimat (ma napig az ő listáját követem)...
De ha összefutottam velük pl bevásárlás közben, es ugyan olyan baráságosan üdvözöltem, akkor bizalmatlanul néztek rám... mintha nem is tudom pl direkt követtem volna őket oda... aztán másnap a kávézóban ismét a legjobb barátok voltak...
Ezért is jöttem haza, mert nem egy, meg nem kettő milliárdossal találkoztam, akik gyakorlatilag leszámítva, hogy nagyobb a házuk, meg drágább az autójuk, pont ugyan úgy élnek mint én... warcraftban van közülük klántársam a mai napig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!