Akik dolgoztak, vagy dolgoztok Angliában, mik a tapasztalatok?
Konkrétan mire vagy kiváncsi? tömören annyit tudok mondani angliával kapcsolatban én valahol szeretek itt élni, munkahelyemen megbecsülnek, nem napról napra élek mint otthon, meg amúgyis gyerekkori álmom vált valóra, hogy itt élhetek.
Az emberek viszont hiányoznak otthonról, nem csak a barátaimra gondolok, hanem itt az emberek olyan zárkózottak, durvák, sokszor bunkók, nincs itt szinte senki, akivel jóban vagyok, egykét magyaron, és kelet európain kívül. Persze ehhez hozzátartozik, hogy nehezen tudok komunikálni angolul, ez nem csak a nyelvismeret hiánya, hanem alapból ilyen vagyok, szóval bennem van mindig a hazaköltözés gondolata.
Hát jól gondold meg, hogy kijössz-e. Simán lepattintanak munkahelyről, ha nem teljesítesz 100%-on, még akkor is, ha nem a te hibád. Ezt többször eljátszák veled, biztosan haza akarsz majd menni.
Na de az, hogy te ide kijössz, rengeteg ügyet kell elintézni, és rengeteg pénzedbe fog kerülni, szóval hosszú távon stresszesebb leszel, és pénzkidobás lesz az egész.
Ezért mondom 2x gondold át a költözést. De inkább 10x.
Tudnád milyen sokan próbáltak kijönni, de megbánták, és hazamentek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!