Vannak itt olyan lányok akik 19-23 évesen au pairként dolgoztak vagy dolgoznak Angliában?
Én voltam, de már 10 éve.Londontól nem messze egy kisvárosban dolgoztam. Rendesek voltak velem, de nem volt könnyű együtt élni egy családdal aminek nem voltam a tagja. Pl. nem nyitogatod a hűtőt úgy mint itthon, gyakran volt honvágyam, hiányoztak a szeretteim. Heti 50 fontot kaptam, suliba jártam, az elég drága volt, de egy szemesztert kifizetett nekem a család, pedig nem volt kötelességük.Napi 4-5 órát kellett dolgoznom. Gyerekeket elvittem suliba, utána rendbe tettem a házat vagy suliba mentem, elmentem a gyerekekért az iskolába, uzsonnát adtam nekik,játszottam velük, készítettem valami vacsorát.Minden családnak más-más igényei lehetnek. Ismertem olyan lányt akinek nem kellett foglalkozni a gyerekekkel csak takinőnek tartották. A suliban összebarátkoztam más bébiszitterekkel, magyarokkal, csehekkel, lehetett velük járni bulizni hétvégenként, az egyik cseh lánnyal azóta is tartom a kapcsolatot, többször meglátogattuk egymást.Volt 2 hét szabadságom, kijött hozzám a pasim és utazgattunk.
Szerintem megérte, érdekes tapasztalat volt és sokkal biztosabb lett az angoltudásom.
Ha van konkrét kérdésed szívesen válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!