Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szokott még valaki kártyázni?

Szokott még valaki kártyázni?

Figyelt kérdés
Régebben rengeteget összejártunk a barátainkkal kártyázni. Sokszor egész éjszaka játszottunk! Persze nem pénzre, csak a játék öröméért! Ma már mindenki mobiltelefonozik és számítógépes játékokat játszik! Van még valaki, aki szeret kártyázni? Szeretnék Szegeden összejárni valakikkel játszani! Szeretem a kanasztát, römit, zsírt, küldözős borjút, snapszert és hajlandó vagyok olyanokat is megtanulni, amit nem ismerek. Nem sűrűn érek rá, de néha azért jó lenne! És lehet, hogy a párom is jönne!

2019. nov. 20. 16:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Mi szoktunk kártyázni haverokkal ha összejövünk. Nem tudom mennyi esélyed van hogy itt akárkit is találj, de például Budapesten vannak társasjáték klubok, vagy éppen erre szakosodott kávézók, bárok. Lehet hogy érdemes lenne Szegeden is utánajárnod, hátha van ilyen lehetőség.
2019. nov. 20. 16:27
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Kicsit (nagyon) gáz mert nem nagyon tudnak kártyázni akiket ismerek meg kellett tanítsam nekik.(mondjuk már én is elfelejtettem egy részt) de amúgy még mindig jó kártyázni akár poker/magyar/blackjack kártya
2019. nov. 20. 16:28
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Csak römizni szoktunk, de annál is lecseréltük már a kártyapaklit egy dedikált römikészletre, hadilábon állok a kártyákkal mint tárgyakkal. :)))

Kanasztázmi meg zsírozni pár évig próbáltak megtanítani többen is, de nem sikerült. :DD

De táblajátékokat sokszor játszunk, ha ez számít.

(Messze vagyunk szegedtől)

2019. nov. 20. 16:31
 4/12 anonim ***** válasza:
74%
Szoktunk a barátainkkal játszani, ez sosem hal ki. Viszont a kulcsszó a baráton van, amibe maximum a barát ismerőse férne bele, teljesen idegen nem. Ezen még a nő sem változtat.
2019. nov. 20. 16:33
 5/12 anonim ***** válasza:
32%
A poén az, hogy ezeket lehet neten is játszani, online :DD
2019. nov. 20. 16:37
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
#5 úgy nem az igazi :D sakkozni még talán.
2019. nov. 20. 16:42
 7/12 A kérdező kommentje:

Próbáltam már keresni Szegeden ilyen helyeket, de sajnos nem találtam. Azért is írtam ide, hátha...

A 4-es válaszolónak: köszönöm az őszinteséged és megértem!

2019. nov. 20. 16:51
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi szoktunk alkalmanként, van hogy hajnalig, pár sör társaságában, nem tétre. Snapszer, mexik főleg, de néha mást is. Bevettünk volna, viszont épp két hónapja költöztem el három év után Szegedről, így már felbomlott a "klub". :/

27f

2019. nov. 20. 18:07
 9/12 Barnabas333 ***** válasza:
11éve nekem is volt 4es snapszer társaságom Budapesten de sajnos már vége. Pedig csatlakoznék én is ha lenne társaság. Nem tétre hanem csak duma sörözés... 42f
2019. nov. 20. 21:00
 10/12 A kérdező kommentje:
Az jó! És most Szegeden élsz Barnabás? Mert akkor már volnánk ketten! Egy új kártyás csapatot is össze lehetne hozni! Akkor nem durakodnék oda egy összeszokott baráti csapathoz!
2019. nov. 21. 05:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!