Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Létezhet ilyen fiú-lány...

Létezhet ilyen fiú-lány barátság? Sokan azt mondják ilyen nincs. 19F

Figyelt kérdés
A legjobb barátom aki lány 17 éves. És nagyon-nagyon jóba vagyunk egymással, semmi vita. Már többször voltunk kettesbe, rengetegszer szorosan megöleltük egymást. Sőt azt mondjuk egymásnak, hogy szeretlek. Már volt olyan hogy az én fejem volt a mellkasán, és fordítva is. Szóval elég bensőséges kapcsolat de szexualitás nélkül. Szerintem ez egy igazi barátság, de már többen azt mondták,hogy ez nem létezik. Szerintetek?
2019. nov. 2. 13:14
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ha a fiú barátaidnak nem húzod a fejüket a mellkasodra, és nem mondod nekik, hogy szereted őket, akkor csak a szokásos két hülye vagytok, akik addig bizonygatják hogy ők csak barátok, míg terhes nem marad a csaj..
2019. nov. 2. 13:18
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Létezik fiú- lány barátság. De ez pont nem az :D
2019. nov. 2. 13:23
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

Létezik, de ez nem az.

Egy barátnak nem mondod, hogy "szeretlek".

A barátságnak nem az a definíciója, hogy "nincs szex".

Szerintem akkor lehet, ha tiszta a helyzet, hogy valamiért nincs kellő vonzalom egyik részről sem ahhoz, hogy kapcsolat legyen belőle, de valami mégis összeköt (pl. múltbeli / jelenlegi azonos baráti kör, azonos lakókörnyezet, azonos suli), ezért szántok időt és figyelmet a másikra.

Több ilyen ellenkező nemű barátom is van, kapcsolatok / házasságok ellenére (igaz, ezek az ismeretségek akkorra tehetők, amikor még nem voltak párkapcsolataink, és a párjaink már így ismertek meg minket; mert hát egy házastárs ritkán visel el újonnan felbukkant "barátot" - de ha tudja, hogy X évig lett volna alkalmatok összejönni, de nem tettétek, mert ez tényleg nincs benne a viszonyotokban, az némileg más)

2019. nov. 2. 13:28
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
Én nem mondom azt hogy ez nem csak barátság, de extrákkal rakjátok tele. De hát nekem is volt egy ilyen haverom, aki egy igazi lányfaló volt, már középiskolában 200+ aktusnál járt és hivatalosan 15 barátnőnél. Neki is több volt a lány barátja mint fiú és egyszerre volt, hogy szexre tartott 10 lányt is akár heteken keresztül amíg le nem váltotta őket. Osztálytárs lányokkal is ugyanezt csinálta amit te, imádta őket hosszú órákig ölelni, ráfeküdtek a mellkasára, arcrapuszi volt nagyon sok, de semmi csók vagy szex mert a csajoknak volt barátjuk a fiúnak meg volt csaja. Ezért egymást ők csak barátoknak tekintették. Szóval ilyen esetben igen, létezhet ilyen fiú-lány barátság.
2019. nov. 2. 13:29
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Igen létezik.Nekem is van fiú barátom,akivel megbeszéljük a gondjainkat,szexualitás nélkül.
2019. nov. 2. 13:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekelne, hogy az azonos nemű barátaitokhoz hogyan viszonyultok.
2019. nov. 2. 18:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én hiszek a fiú-lany barátságban de az biztos hogy van egy határ... Szerintem ti egy kicsit átléptétek de hát jó
2019. nov. 3. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!