Minden lány megnézi a többi lányt?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, 1x lefeküdtem már egy lánnyal, de nem érzem magam se lezbinek, se biszexnek, szerintem valahol természetes, hogy megnézzük egymást2019. okt. 16. 02:19
1/7 anonim válasza:
Meg nèzni meg nézem a lànyokat, viszont el nem tudnàm kèpzelni hogy bàrmi több is történjen közöttünk.
100% heteró vagyok.
2/7 anonim válasza:
Azért megnézni és megba$zni nem ugyanaz a kategória :D
3/7 anonim válasza:
Ha jó volt vele, és szeretned máskor is, akkor bizony leszbikus vagy.
Hetero csajoknak eszébe nem jut ilyesmi.
4/7 anonim válasza:
Én 22 éves vagyok, igen, meg szoktam nézni a lányokat (ahogy minden embert), de csak olyanok miatt hogy pl " ez de idiótán van felöltözve" vagy "úristen de anorex" vagy "bárcsak nekem is ilyen alakom lenne".
5/7 anonim válasza:
Én is megnézem az embereket, mert érdekesek, a lányok közül többen öltözködnek változatosabban, mint a fiúk, és én nagyon ráérek csavarogni, bámészkodni.:)
De ha le is fekszel velük, akkor legalább biszexuális vagy, ez azonos azzal.
6/7 anonim válasza:
Én is meg szoktam nézni a lányokat/nőket, ettől még nem vagyok leszbi. Bár én is csak a ruhájukat, a hajukat, vagy a cipőjüket, és gondolatban vagy irigykedem milyen csinosak, vagy leszólom, mert hanyagok. De ez szerintem természetes.
7/7 anonim válasza:
Az kemény, hogy a lányoknál már természetes hogy folyamatosan ítélkeznek egymáson. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!