Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Minden lány megnézi a többi...

Minden lány megnézi a többi lányt?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, 1x lefeküdtem már egy lánnyal, de nem érzem magam se lezbinek, se biszexnek, szerintem valahol természetes, hogy megnézzük egymást

2019. okt. 16. 02:19
 1/7 anonim ***** válasza:
77%

Meg nèzni meg nézem a lànyokat, viszont el nem tudnàm kèpzelni hogy bàrmi több is történjen közöttünk.

100% heteró vagyok.

2019. okt. 16. 02:59
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Azért megnézni és megba$zni nem ugyanaz a kategória :D
2019. okt. 16. 03:30
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Ha jó volt vele, és szeretned máskor is, akkor bizony leszbikus vagy.

Hetero csajoknak eszébe nem jut ilyesmi.

2019. okt. 16. 04:47
 4/7 anonim ***** válasza:
16%
Én 22 éves vagyok, igen, meg szoktam nézni a lányokat (ahogy minden embert), de csak olyanok miatt hogy pl " ez de idiótán van felöltözve" vagy "úristen de anorex" vagy "bárcsak nekem is ilyen alakom lenne".
2019. okt. 16. 06:39
 5/7 anonim ***** válasza:
84%

Én is megnézem az embereket, mert érdekesek, a lányok közül többen öltözködnek változatosabban, mint a fiúk, és én nagyon ráérek csavarogni, bámészkodni.:)

De ha le is fekszel velük, akkor legalább biszexuális vagy, ez azonos azzal.

2019. okt. 16. 06:39
 6/7 anonim ***** válasza:
37%
Én is meg szoktam nézni a lányokat/nőket, ettől még nem vagyok leszbi. Bár én is csak a ruhájukat, a hajukat, vagy a cipőjüket, és gondolatban vagy irigykedem milyen csinosak, vagy leszólom, mert hanyagok. De ez szerintem természetes.
2019. okt. 16. 09:09
 7/7 anonim ***** válasza:
69%
Az kemény, hogy a lányoknál már természetes hogy folyamatosan ítélkeznek egymáson. :D
2019. okt. 16. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!