Megváltozott egy lány miatt, mit tehetek?
Van/volt egy legjobb fiú barátom, és egy ideje furán viselkedett, mint pl.: nem válaszolt az üzeneteimre, flegma lett, nem ír szív emojikat (barátilag, eddig egy alap dolog volt), konkrétan leszarja a fejem. Egy vagy két napja kiderült, hogy megismert egy lányt, (egyszer találkoztak, utána messengeren kezdtek beszélni, szerintem többször már nem fognak találkozni) és odavan érte, mert hogy szemeztek, meg szíveket írogattak stb stb.
Akkor valójában ezek nem is baráti dolgok voltak, hanem tetszettem neki? (Volt aki azt hitte, hogy járunk) Csak most talált mást és már nem is érdeklem?! Nagyon fáj ez, hosszú idő óta ezen rágódom, fura érzés van bennem napok óta. Hogyan “szerezhetném vissza”?
Lány vagyok egyébként, ha nem lenne egyértelmű :D
#5: Na most eldönteni se ártana mi a stájsz... határozottabbnak kell lenned, mert így megőrülsz. Viszont ezután a csávónak se dobálnám a buksisimit, amiért gyönyörűen napról-napra ott hagyott (nyilván).
Kicsit vedd komolyabban magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!