Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek is nagyon megválto...

Szerintetek is nagyon megváltozott FollowAnna?

Figyelt kérdés

Tudom, mindig is volt egyfajta pörgős, szangvinikus stílusa, de régen még teljesen normális videókat csinált, másoknak próbált segíteni, jószándékú volt.

Most úgy vettem észre,hogy az új videóiban már nagyon el van szállva, állandóan magát fényezi,hogy ide-oda hívják.

Igaz, már 3 csatornán tevékenykedik, sőt elmondása szerint nemsokára egy negyediken is fog, de akkor is...

De elég ránézni és egyből szembetűnik a különbség.

Régen még teljesen normális sminkei voltak, mostanában pedig nincs olyan videója, amiben ne bazihosszú műszempillával és irritálóan hangsúlyos tusvonallal jelenne meg.

Tudom, ha tetszik neki,akkor senki nem tiltja meg neki, de mind a kinézetével,mind a viselkedésével egyre provokatívabb és egocentrikusabb lesz.

Csak szerintem más,mint régen?

2016. dec. 23. 14:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát a hírnév ezzel jár..Sajnos sok nagy videós megváltozott, nem csak Anna
2016. dec. 23. 14:20
 2/7 anonim válasza:
100%
Szerintem is nagyon megváltozott.
2016. dec. 23. 14:26
 3/7 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem jót tett neki a változás, úgy látom, hogy jobban érzi magát a bőrében.

Mindig is furcsán tekintettem a műszempillára, de belőlem semmiféle ellenérzést nem váltott ki, hogy ő is rakatott magára. A szempillái szőkék és kicsik, így neki is sokkal könnyebb, nem kell mindig festenie. Nem szállt el magától a pillák felkerülése után sem.

Minden egyes nap nézem a vlogjait, és sokkal jobb kedvem lesz, ha látom, nagyon pörgős és vidám lány.

:)

2016. dec. 23. 16:20
 4/7 anonim válasza:
89%
Szerintem is más.Régebben volt a vigyázz kész merj sorozata,és azt tök jó volt nézni,mert vidám volt és pörgős most meg már tényleg egy szépség guru lett.Nekem rz az Anna annyira nem tetszik,de ha ő így érzi jól magát...
2016. dec. 24. 19:13
 5/7 anonim válasza:
100%
Nekem mindig is unszimpatikus. De igazad van.
2017. jan. 10. 18:39
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
A kamu nyereményjátéka elég volt ahhoz, hogy soha többé fel se nézzek a csatornájára...
2017. jan. 29. 17:19
 7/7 anonim válasza:
Volt neki kaamu nyeremenyjateka???:ooooo
2017. júl. 13. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!