Szerintetek lehet?
előre le szögezem hogy nem vagyok pedofil se perverz!
na,van egy lány aki 12 éves én 21 vagyok..valahogy elkezdtünk beszélgetni és igen csak értelmes lány, okos, mindenről meg van a véleménye és sok minden más !
rendkívül jó vele társalogni.
Az én korosztályomban nincsenek ilyen értelmes lányok mind ő! (tisztelet a kivételnek) de egy kicsit bizarr vele beszélgetni hogy 12 éves...Szerintetek? lehet egy 12 és egy 21 éves srác között chat "barátság" ?
Szerintem egy 12 éves kislánynak kvára nincs keresnivalója chat oldalakon, pláne olyanokon, ahol jóval idősebb pasasok akarnak beszélgetni vele.
Láttam már ilyenből óriási balhét, nem egyszer lett az ilyen chat barátságoknak nagyon csúnya vége. Én a helyedben nem mennék bele...
Egyébként a helyzet az, hogy nem ő értelmesebb, mint a húszévesek (nem mintha ők nagyon azok lennének), hanem te vagy sokkal gyerekesebb, mint a korodbeliek...
Ja, és mivel lassan elkezd kamaszodni a kislány, te meg idősebb csávó vagy, idővel úgyis beléd fog zúgni, és akkor aztán megnézheted magad. Elutasítod a kora miatt, ő megsértődik, kirakja mindenhova hogy pedofil vagy és zaklattad neten, és paff, vége az életednek, eláshatod magad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!