Másnak is gyakorlatilag lenullázták az emberi kapcsolatait a közösségi oldalak?
Van egyfajta hülye személyiségem, ami az életben talán sosem jön elő, de pl facen rengetegszer volt, hogy berágtam valakire, és töröltem. Na most ugye utána elég érdekes valakit újból bejelölni. Természetesen másnap már minden vélt hülye sérelmem köddé vált, de visszacsinálni neten ilyesmit már nem lehet.
Amíg nem voltak ezek az oldalak, tartottam mindenkivel a kapcsolatot, most már az is megtörtént, hogy régi ismerősök próbálnak nem észrevenni az utcán. :(
Az életben sosem volt bajom velük, ha volt is, hamar elfelejtettem nekik bármit, sosem szóltam értük.
Már töröltem magam mindenhonnan, illetve van egy profilnélküli regisztrációm 0 ismerőssel.
Az lett vna a cél h fb-n megbeszéljük mikor találkozunk.
Helyette az van h találkozunk és közöljük h majd fb-n beszélgetünk. Ez gáz.
Igen, "lenullázta" az emberi kapcsolataimat. Már nem egyszer én voltam a SÉRTETT FÉL, és még engem fenyegettek meg teljesen alaptalanul ...
Szívből gyűlölöm a Facebook-ot, de hát a "biológiai apám" ehhez ragaszkodik (az egyik nevelt fia és a második Asszonykája miatt.)
Ui: A linkedin-re pedig nem tudom, hogyan kell regisztrálni. Pedig a Szakmai Kapcsolatépítő Portálon érdemes szörfölni - szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!