Hogyan tudnék "felülkerekedni" ezen az érzésen?
Évekkel ezelőtt volt egy lány, aki sokat jelentett nekem. A kapcsolatunk (fél-baráti) eléggé viharos volt és rosszul is zárult, én "dobtam be a törölközőt". Akkor úgy éreztem - és valahol most is úgy gondolom -, hogy ez volt a helyes döntés (rengeteg feszültség rakódott rám az ismeretségünk alatt, amelyek részint új keletűek voltak és nem tudtam kezelni őket.)
Ellenben nem tudom meggyászolni őt. Azt hittem, túl vagyok rajta, de álmaimban néha még mindig megkísért és az ilyen alkalmak után hetekig lamentálok a történteken. Racionálisan tudom, hogy ennek a kapcsolatnak ez volt az íve, de emocionálisan fáj a kudarcélmény, fáj, hogy teljesen elszakadtunk egymástól.
A var újra és újra felszakad, a seb pedig felemészt. Mit tehetnék? Nem tudom, mit csináljak.
Köszönöm szépen!
Hát igen... Én is ettől tartok, hogy a régi programot csak egy újabb programmal lehet felülírni... csak régen ezek a dolgok annyival gyorsabban mentek... most pedig téblábolok a semmiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!