Velem van a baj? 29/NŐ
Én azt hiszem, egy olyan közösség tagja lehetsz, ahol sokan ismerik egymást, környezetük ingerszegény, nem tudnak semmivel foglalkozni és unalmukban egymással foglalkoznak. Lehet az is, hogy csak 1-2 rosszindulatú pletykagenerátor van, akik generálják az egészet pletykaterjesztéssel.
Hasonlóan küzdök én is az emberi kapcsolatokkal, volt aki 6-8 év után árult el elég csúnyán, volt aki ott keltette ellenem a gyűlöletet, ahova általam jutott be stb...
Manapság egyre nehezebbek az emberi kapcsolatok, mindenki egyéniség akar lenni, elidegenedés van stb.
Az gondolom, 2-es nagyon helyesen látja a dolgokat.
Te is utaltál arra, hogy faluban laksz ("Szóval most már én vagyok a falu r i b a n c a, pedig ..."). Kisebb, zárt közösségekben néha nagyon rossz légkör tud kialakulni.
A nők egymás közötti érzelmi viszonyait sokszor én (férfi) is csak megdöbbenve figyelem... Egy régi barátban (te esetedben: barátnőben) csalódni tényleg nagyon megrázó, és azt hiszem nők egymás közötti barátságában jóval gyakrabban fordul ez elő, mint férfiak között.
Mindenképpen biztatlak, hogy keresd tovább a társadat. Ha néha eleged van, akkor tarts pár hónapos szünetet, de az általad leírtak alapján értékes ember lehetsz, kár volna egyedül maradnod. Az különösen nagyon pozitív, hogy mosolyogsz az emberekre, meg kedvesen beszélsz velük! Ezt a szokásodat mindenképpen tartsd meg! Megmondom őszintén, ha 28-35 év közötti egyedülálló férfi volnék, és nem laknék túl messze tőled, máris ismerkedési szándékkal írnék neked.
Egyvalamiben kéne változnod.
Nem kéne, hogy ennyire érdekeljen mások véleménye ("a falu szája"). Vegyük pl. ezt:
"Veszek magamnak ezt-ezt, és az emberek szerint máris kényeskedem. Most komolyan! Mintha loptam volna azt a pénzt. Nem mindegy az másnak, hogy mire költöm a megkeresett pénzem?"
Nos, egy magamfajta fickót nem hogy nem zavarna, de még húzná is az irigykedőket! Olyanokat mondanék vigyorogva, hogy "marad annak, aki el nem issza" és hasonlók. Te is nevess ezeken a butákon, hadd irigykedjenek! A szüleid és (ha vannak) a testvéreid szeressenek, velük tartsatok össze, a többi falubeli meg ott nyalja ki, ahol akarja! Legyen ez a fejedben!
Sok sikert a párkereséshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!