Hogyan baratkozzak a suliban? Koszonok minden segitseget! (már akinek van türelme elolvasni, bocsi hogy hosszú lett!
Nem fogod elhinni, de a felnőttek képesek ugyanígy viselkedni. Velem ugyanaz történik mint veled, csak munkahelyen, és 20 évvel idősebb vagyok (amennyiben középsulis vagy).
Hát, nehéz ügy. Pontosan tudom milyen szar és azt is mennyire nehéz nem észrevenni. Az a helyzet, hogy így működik a csordaszellem. Minden csoportba kell 1-2 ember akit lehet utálni, így érzik ők nagyobbnak-erősebbnek-fontosabbnak magukat.
Ha nem tudsz iskolát váltani, akkor válts taktikát. Ne lássák rajtad, mennyire bánt. Vedd fel a pókerarcot. A düh jobban segít mint a kétségbeesés. Amikor azt vettem észre, hogy direkt elkerülnek a kollégák akkor ugyanezt tettem én is, érezzék ők is, mi a véleménye az embernek.
De sose vedd a szívedre, tudom ez tucatszöveg, de ha erre figyelsz akkor el fogja cseszni minden áldott napodat a környezeted, és éppen ez a céljuk.
Azt hiszem az a titok, hogy nem szabad leállni küzdeni velük, ellenük. Csinálj úgy, mintha büdös csövesek lennének, hidd el 1-1 arckifejezés vagy mozdulat csodákra képes ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!