Hogy barátkozzak egy idegen sráccal (barátkozni akarok)?
Ez engem is érdekelne, nekem is van olyan srác, akit szívesen megismernék közelebbről, egyelőre csak barátilag.
Velem is mindig ez van, hogy nem akarok csak úgy odamenni hozzá, és elkezdeni beszélni, mert 100%, hogy hülyének nézne, vagy félreértené a közeledésem. Meg amúgy is, mi a fenét mondjak?
Szóval tanácsot adni nem tudok, de gondoltam szólok, van egy sorstársad.:D
14/L
Hát kellemes akarást!
Ha a helyzet értékelhetően körül lenne írva, akkor esetleg valaki tudna is értékelhető módon következtetéseket levonni.
Nehezen. Ebben a korban a legtöbb fiú nem barátkozni akar. Ez nem azt jelenti, hogy majd leakarják rólatok bűvölni a bugyit, csak azt, hogy dolgoznak a hormonok, a haverok miatt van egy nyomás is, hogy "meghúzzanak egy lányt", szóval érdemes azzal is kalkulálnotok, hogy lehetőleg minél tisztábban közöljétek a szándékaitokat: mondjuk azt, hogy csak barátkozni akartok, semmi több.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!