Led szalag valós áramfelvétele?
"Rólad ennyit, megint csak kötekedtél feleslegesen"
Valóban azt gondolod hogy veled szemben barátságosan fogok viselkedni amíg ezt műveled?
Szerintem pedig te voltál gyökér először is, méghozzá olyan szinten, ami párját ritkítja, pedig nem tegnap kezdtem a fórumozást.
Ezt én nyilvánvalóan nem hagytam annyiban.
De ez korábban volt, azóta semmi nem volt, már attól eltekintve, hogy láttam néhány tőled megszokott, kötekedő, fölényeskedő megnyilvánulást mással kapcsolatban, amin én átsiklottam, mert hülyékkel nem fontos mindig szóba állni.
Most pedig jössz itt ebben a témában és egy apró semmiség miatt alattomosan lecsapsz, kötekedsz, csak ezúttal már velem, amit szintén nem hagytam annyiban.
Egy a lényeg, ez vagy te.
Más esetben én nem szóltam hozzád, pedig megérdemelted volna, csak azt nem is tudod, mert nem történt meg.
Te pedig semmi miatt kezdtél itt kötekedni, simán csak rosszindulatból.
Itt van az előzmény, bárki láthatja, te kezdted a szemétkedést, én csak védekeztem.
Beszólt a másik is, de utána írtam még az RGB-szalagról is, normális esetben ennyi lett volna.
Még normálisabb lett volna persze, ha nem csak szemétkedtek, hanem valaki elmagyarázza az RGB-szalagot, ahogy illett volna.
De nekem kellett azt is megtenni, mert egyeseknek itt csak a szemétkedésre futja. Arcátlanság netovábbja, de ilyenek nyilván vannak mindenhol, nem újdonság egyébként.
Igen. úgy kezdődött hogy visszaütöttek... :)
"Most pedig jössz itt ebben a témában és egy apró semmiség miatt"
Benéztél valamit, annyi. Előfordul. De ebből a semmiségből azonnal elefántot faragtál ahogy szoktad. :-/
A megjegyzésem nem is neked szólt, de lecsaptál rá.
Azt állítottam hogy okoskodsz, amit te alá is írtál azzal hogy professzionális okoskodónak tartod magad.
Teljesen egyetértettünk, ezzel mi volt a problémád azon az egy dolgon kívül hogy én írtam le és nem más?
"De nekem kellett azt is megtenni, mert egyeseknek itt csak a szemétkedésre futja"
Nyilván elsiklottál fölötte, mert minden olyan fölött elsiklasz ami nem a te igazadat támasztja alá, de én pl. válaszoltam a kérdező kérdésére.
Rossz indulatú, személyeskedő és fölényes meg éppen te vagy.
És igen, mindenki láthatja. Legalábbis amíg nem törlik mert valaki "jelenti". Méghozzá a többször előkerült rossz indulatú feltételezésed ellenére nem én leszek az, mert ilyet egyszer sem tettem eddig és egyelőre nem is tervezem.
Tényleg egy elmebeteg szirtibarom vagy, erre már nem lehet mit mondani, meg nem is érdemes, mert úgysem fogod fel.
Sajnálatra méltó szerencsétlen...
Próbálj megnyugodni mert amikor ideges vagy csúnyán írsz!
Ez egy nyilvános fórum!
Azt képzelődsz, amit akarsz, ebből is látszik, hogy beteg vagy...
Teljesen nyugodtan írtam, csak már nem akarok rád több időt pazarolni és az sem számít, ha törölteted, mert amit akartam leírtam, tökmindegy...
"Teljesen nyugodtan írtam"
Az szomorú. Akkor sajnos azt a mentséget is buktad, hogy a fokozott idegállapot miatt használsz csúnya szavakat és ilyen hangvételt egy nyilvános fórumon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!