Lehetetlen feladat eladni videó magnót?
Van egy pár 10-15 darab kazettám hozzá. Nézegettem van aki 2 ezret kér érte valaki 25 ezret. Vajon sikeresen eladható ez a készülék ? Aki 22-25 ezret kér érte róluk mi a véleményetek ? El vannak tévedve vagy jól tették,hogy ennyiért árulják őket mert megveszi így is úgy is valaki ?
hi=1&q=vide%C3%B3%20magn%C3%B3&o=1
Másoljátok be keresőbe azt a két szöveget ! Azt hittem meg fogja nyitni így elsőre kattintásra .
Vagy egyszerűen írjátok be jófogásra,hogy videó magnó vagy videó lejátszó .
Én most veszem át a régi kazettáimat, ha nem lenne lejátszóm, ötezret is adtam volna érte.
Volt kollégám szerint egy márkás VHS nagyon értékes és úgy őrzi a sajátját, mintha azt gyártották volna a világon elsőnek. Mondjuk ő arról is szentül meg volt győződve, hogy a németek a Wartburgját majd kétmillióért fogják megvenni, mert csak havonta használja bejáratás céljából és ötvenezer km van benne. Azóta is veszik a németek.
A VHS egy régi roncs, értéktelen. A kazetták is azok. Ha valakinek éppen az kell, kaphatsz érte pár ezrest.
Ha van realitás-érzéked és nem árazod túl, találhasz vevőt rá.
Nem lehetetlen.
Ahogy látod, mindig félreértelmezi valaki a "gyűjtő" fogalmat. Tényleg vannak értékes elektronikák, de nem azért értékesek, mert régiek. A borok sem azért drágák mert annyit álltak a pincében hanem azért, mert kitűnő volt az adott évjárat.
Nekem van pár 8mm-es felvevőm és lejátszóm is, azok pedig kenterbe verik a VHS-eket korban is és igényességben is, mindnek bőrtokja és eredeti leírása, tartozékai vannak. Értékesek, nem? Nem. Kb 3-5e Ft-ot érnek. Mindig első az értékbecslés, felmérés, aztán az árazás.
" Ahogy látod, mindig félreértelmezi valaki a "gyűjtő" fogalmat. "
Ezt nekem szántad vagy azoknak akik felrakták 22-25 ezerért ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!