Lehetetlen feladat eladni videó magnót?

Figyelt kérdés

Van egy pár 10-15 darab kazettám hozzá. Nézegettem van aki 2 ezret kér érte valaki 25 ezret. Vajon sikeresen eladható ez a készülék ? Aki 22-25 ezret kér érte róluk mi a véleményetek ? El vannak tévedve vagy jól tették,hogy ennyiért árulják őket mert megveszi így is úgy is valaki ?

[link]

hi=1&q=vide%C3%B3%20magn%C3%B3&o=1

2019. máj. 5. 19:34
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

Másoljátok be keresőbe azt a két szöveget ! Azt hittem meg fogja nyitni így elsőre kattintásra .

[link]

Vagy egyszerűen írjátok be jófogásra,hogy videó magnó vagy videó lejátszó .

2019. máj. 5. 19:37
 2/17 anonim ***** válasza:
Nem lehetetlen, ha olcsón adod. Ezek az elektronikus eszközök hamar elévülnek.
2019. máj. 5. 19:39
 3/17 anonim ***** válasza:

Én most veszem át a régi kazettáimat, ha nem lenne lejátszóm, ötezret is adtam volna érte.

Volt kollégám szerint egy márkás VHS nagyon értékes és úgy őrzi a sajátját, mintha azt gyártották volna a világon elsőnek. Mondjuk ő arról is szentül meg volt győződve, hogy a németek a Wartburgját majd kétmillióért fogják megvenni, mert csak havonta használja bejáratás céljából és ötvenezer km van benne. Azóta is veszik a németek.

A VHS egy régi roncs, értéktelen. A kazetták is azok. Ha valakinek éppen az kell, kaphatsz érte pár ezrest.

2019. máj. 5. 19:49
 4/17 anonim ***** válasza:
Én nem látok olyan hirdetést, ahol 22 ezret kérnek érte.. Amúgy ami engem illet, nekem ingyen sem kéne efféle elektronikai kacat, de ha esetleg valaki épp most menti át az "értékes" home videóit, annak még lehet megér 2..3 ezret.
2019. máj. 5. 19:58
 5/17 anonim ***** válasza:

Ha van realitás-érzéked és nem árazod túl, találhasz vevőt rá.

Nem lehetetlen.

2019. máj. 5. 20:00
 6/17 A kérdező kommentje:
2019. máj. 5. 20:02
 7/17 anonim ***** válasza:

Ahogy látod, mindig félreértelmezi valaki a "gyűjtő" fogalmat. Tényleg vannak értékes elektronikák, de nem azért értékesek, mert régiek. A borok sem azért drágák mert annyit álltak a pincében hanem azért, mert kitűnő volt az adott évjárat.

Nekem van pár 8mm-es felvevőm és lejátszóm is, azok pedig kenterbe verik a VHS-eket korban is és igényességben is, mindnek bőrtokja és eredeti leírása, tartozékai vannak. Értékesek, nem? Nem. Kb 3-5e Ft-ot érnek. Mindig első az értékbecslés, felmérés, aztán az árazás.

2019. máj. 5. 20:11
 8/17 anonim ***** válasza:
6: Hát ez a hülyének is megéri.. lehet, csak annak :)
2019. máj. 5. 20:16
 9/17 A kérdező kommentje:

" Ahogy látod, mindig félreértelmezi valaki a "gyűjtő" fogalmat. "

Ezt nekem szántad vagy azoknak akik felrakták 22-25 ezerért ?

2019. máj. 5. 20:23
 10/17 anonim ***** válasza:
Mégis ki az istennek írok, a jófogásos bucinak? Naná hogy neked.
2019. máj. 6. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!