Led szalag valós áramfelvétele?
"csak most már névtelenül."
Nahát! Találós kérdés: melyik itt a bagoly és melyik a veréb? (facepalm)
Na, ezt is megértem :))
Én trollkodtam be az RGB emlegetésével, és ez a szerencsétlen paranoiás rögtön Szirtyhez hasonlított.
Ez számomra kifejezetten megtisztelő, mivel a félművelt törzsközönséget kifejezetten bosszantja, amikor egy hozzáértő kérdező tényekkel, és megcáfolhatatlanul válaszol.
Hetvenhatoska idegbetegecske, erre most rácsúsztál, nem Szirty szólt be neked. Elrejtette a nevét, mert valami állat kiguglizta a válaszait, és több nickkel végignegatívozta. Nem te voltál véletlenül? Rád vallana...
# 12
Ennyire hülyének nézel? Tisztában vagyok vele, hogy Szirtitroll a 15 leszázalékolt.
Egyrészt detektáltam, amikor még nem rejtette el a nevét, hogy neki csak ekkora. Másrészt jól felismerhető a kötekedő stílus.
Innen kezdve biztosra lehetett tudni, hogy melyik az.
Ezért az elején csak neki írtam azt, ami rá vonatkozik, egyes számban.
Naivan azt hittem, hogy mindenki csak azt veszi magára, ami egyébként is nyilvánvaló.
Utána meg már többesszámban fogalmaztam:
"butaságon rugóztok"
Ezt a részét pedig már mindkét kötekedőre értetten.
Arról én nem tehetek, hogy bután kiforgatod a szavaim, szövegértelmezéssel gondjaid vannak.
De az nem jogosít fel téged arra, hogy engem nézz ennyire hülyének, ja magadból indulsz ki...
Egyébként nagyon jellemző, arra egyik sem vette a fáradságot, hogy akkor írjon valamit az RGB-ről is, vagyis műszaki érvekkel vágjon vissza, tisztességesen.
Én megtettem, írtam arról is, ti meg csak szemétkedtek, ezek vagytok ti.
Ennyire irigyek vagytok más tudására és tapasztalataira? Mekkora szánalomhegyek...
Nem kéne mindenen vérig sértődnöd ami ellentmond neked és más nyakába zúdítani a fost ami összegyűlt benned.
Easy... easy!
Ti nem vagytok normálisak, én csak megindokoltam, hogy miért szemétség, amit műveltek.
Önvédelemhez pedig mindenkinek joga van, nem kell szó nélkül tűrnöm az igazságtalanságot.
Hogy részletesen megindokolok valamit, akkor mi van, én így szoktam, ez csak ennyi. Szakmailag is hasonlóan precíz szoktam lenni.
Ebből élek, hogy egy precíz barom vagyok, amit meg is fizetnek és becsülnek mások.
Nektek ez probléma? Semmi alapotok nincs emiatt sértegetni, hacsak nem irigyek vagytok a tudásra.
Semmi különöset nem tettem, csak válaszoltam, információkat adtam át.
Pár kisbetűn átsiklottam, hűha, nevetségesek vagytok...
Kicsinyes kötekedő trollok, akiknek nincs jobb dolguk, mint más idejét rabolni, feleslegesen.
"megindokoltam, hogy miért szemétség, amit műveltek."
Nincs itt semmi szemétség, csak mint írtam vérig sértődsz minden neked nem tetsző hozzászóláson és támadásnak értékeled.
"amit meg is fizetnek és becsülnek mások."
Ha olyan hangnemben tolod ahogy engem alázni próbálsz, az nem sokat lendít a megbecsüléseden ezt lássuk be! :)
...főleg hogy nyilvánosan csinálod és gerinctelen módon névtelenül.
Majd ezután kifogást emelsz az ellen, hogy elrejtettem a nevem.
Nincs itt valami ellentmondás?
Szerintem van.
"Majd ezután kifogást emelsz az ellen, hogy elrejtettem a nevem."
Neked valami probléma van a felfogóképességeddel. Nem emeltem kifogást, csak tényként állapítottam meg. Kit érdekel, hogy mit csinálsz...
"...vérig sértődsz minden neked nem tetsző hozzászóláson és támadásnak értékeled."
Szakadj már le erről a vérig sértődésről, itt csak ellenérvek felvonultatásáról volt szó.
Kicsit furcsán fogod fel a dolgokat.
Bíróságon a vádlott elkezdi magát védeni, részletesen indokol.
Bíró rászól: úgy látom, ön vérig sértődik mindenen, ami önnek nem tetszik. Szokjon le erről, hogy folyton megvédi magát!
Te tényleg nem vagy normális...
"Nem emeltem kifogást, csak tényként állapítottam meg. Kit érdekel, hogy mit csinálsz..."
Téged.
Ha nem érdekelne nem baxogatnál.
"Szakadj már le erről a vérig sértődésről, itt csak ellenérvek felvonultatásáról volt szó."
Nem. Sajnos túlreagálsz dolgokat zéró toleranciával.
Miközben fogalmad sincs a kapcsolótápokról... :)
Rólad ennyit, megint csak kötekedtél feleslegesen, elterelted a témát, szokásos trollkodás, most már töröltetheted a hozzászólásokat, amelyik neked nem tetszik.
Szerintem te nagyon el vagy tévedve, ha azt hiszed, hogy más is csak kötekedni jár ide.
Jó, hogy néha nehéz tolerálni egyesek sötétségét, de nekem például a fórumozás mindig is csak időkitöltés volt, agytorna, mint másnak a sakk vagy hasonlók.
Hozzád hasonló trollok az ilyen ténykedést mindig csak megmérgezik, ráadásul képzelődnek, kitalálnak hülyeségeket a másikról, mert beteg az agyuk, ritka kártékony lények vagytok.
Simán hagyhattad volna szó nélkül ezt a témát, ha már értelmesen nem tudsz hozzászólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!