Hogy vegyem rá a szüleimet egy Xbox One Slimre?
16 éves vagy, hétvégén is simán melózhatnál. Az meg hogy elég jól tanulsz, a saját érdeked nem a szüleidé.
Ennyi pénzt nem adnék ki azért amivel csak játszani lehet, ha ilyet szeretne a gyerekem, spórolja össze a felét, a másik felét odaadom én neki születésnapra névnapa és karácsonyra.
Otthon mennyit segítesz?
Kérdezd meg, hogy ha a bizonyítványod kitűnő lesz, akkor megveszik- e Neked!
Szerintem meg.
Vagy ha jól sportolsz, benne leszel az első hatban az országos bajnokságon.
Az én fiam mindkettőt teljesítette 17 évesen, megvettem, amire vágyott.
Én továbbra is csak azt mondom, hogy próbálj a szülőkkel együttműködve megdolgozni érte legalább részben.
Ha az én gyerekem lennél, én díjaznám az igyekezetet és ha legalább 40 körül összeszednél, ki is egészíteném.
Lehet 16 évesen is vállalni melókat, még akár netes távmunkában is. De pl lehet rakodni, költöztetni stb. 1000-1500 körüli órabérrel. Azért valljuk be, így nem olyan kilátástalan a projekt.
De arra ne számíts, hogy itt olyan tippeket kapsz, hogy totál inggyenélősen hogy tudod lepumpolni a szüleidet 70 rugóra.
Max ha szülinap névvap karácsony összevonva.
De nézz szét, add el ami felesleges, diákmelózz, és összejön, úgy még a szülők is, hidd el segítőkészebbek lesznek, mint ha csak elvárod.
Remélem nem baj ,hogy gyerekként válaszolok. Nekem mindig apám adott 200 forintot kajára azt spóroltam meg. Ha jól emlékszem másfél évig gyüjtöttem de úgy ,hogy volt húsvét meg egyéb ünnepek ahol kaptál ajándékba egy kicsit több pénzt (1000,2000) azt se költöttem el, megtartottam.
Szóval ajánlom a spórolást. És szerintem ha nem dolgozol ,akkor kapsz apukádtól/anyukádtól zsebpénzt. Azt ne költsd semmire ,gyüjts. Jah és ajánlj fel valamit a szüleidnek , hogy pl.: kitűnő leszel vagy valamit és az is beválhat talán. Remélem segítettem :)
17 éves vagyok, telefont a saját pénzemből vettem, ruháimat is, a biciklim is saját pénzből van. Sohasem kértem, hogy vegyenek meg valamit, mindig megdolgoztam érte.
Menj el dolgozni a nyáron, akár most is mehetsz hétvégente, éjszakánként, a tanulmányaimra sem volt az éjszakázás rossz hatással, jeles lettem év végén és most félévkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!