S. O. S. hogyan tudnám meggyőzni szüleimet? 13/f
már nagyon régóta vágyom egy xbox 360-ra már a pénzem majdnem meg is van talán csak egy kicsi kéne.
Mindig amikor megkérdeztem tőlük hogy lehet-e,mindig azt válaszolják hogy az csak egy játék és,hogy inkább vennék egy kontrollert a gépemhez és akkor ugyan azt tudnám játszani,mint az xbox-on,de ahoz,hogy ez igaz legyen kén 200-300 ezer forint egy jobb géphez tehát az xbox az ocsóbb megoldás.Tavasszal ps3-at akartam venni de láttam hogy az drágább mint az xbox Ezek a tulajdonságaim mellett sem engedik meg:
-jól tanulok(4-es,5-ös)
-a házimunkában is mindig besegítek
-szakkörökre is járok még olyanra is amire ők irtattak be
De remélem hogy most 2015-ben megengedik
Mi nászajándékba kértünk egy PS4-et.
Karácsonyra pedig GTA5-öt
Ha már megvan rá a pénz nagy része, vársz még kicsit, névnap, zsebpénz stb. és ha összejön az összeg, eléjük állsz, hogy ezt szeretnéd, erre vágysz hónapok óta.
szerintem se leszel attól majd lúzer a későbbiekben, ha most játszol.
én is sokat játszottam régebben gépen, meg a barátom is. (még nem ismertük egymást)
még is összejöttünk, és van sok kocka ismerősünk, akinek szintén van kapcsolata, vannak barátai.
ha valaki nem viszi túlzásba, nem fog rámenni az élete a játékokra.
céltalanul internetezgetni, facebookozni még mindig nagyobb időpazarlás, mint játszani.
de kinek mi.
szerintem próbáld őket meggyőzni, esetleg ajánld fel, hogy ha romlanak a jegyeid, nem használhatod amíg ki nem javítod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!