S. O. S. hogyan tudnám meggyőzni szüleimet? 13/f
Figyelt kérdés
már nagyon régóta vágyom egy xbox 360-ra már a pénzem majdnem meg is van talán csak egy kicsi kéne.
Mindig amikor megkérdeztem tőlük hogy lehet-e,mindig azt válaszolják hogy az csak egy játék és,hogy inkább vennék egy kontrollert a gépemhez és akkor ugyan azt tudnám játszani,mint az xbox-on,de ahoz,hogy ez igaz legyen kén 200-300 ezer forint egy jobb géphez tehát az xbox az ocsóbb megoldás.Tavasszal ps3-at akartam venni de láttam hogy az drágább mint az xbox Ezek a tulajdonságaim mellett sem engedik meg:
-jól tanulok(4-es,5-ös)
-a házimunkában is mindig besegítek
-szakkörökre is járok még olyanra is amire ők irtattak be
De remélem hogy most 2015-ben megengedik
2015. jan. 1. 20:05
11/11 anonim válasza:
a géppel jobban jársz, ha játékokat fogsz majd venni az xbox-ra akkor tuti behozza az árát vagy a kiflashelelés se egy olcsó mulatság, inkább gépet javasolnék, és azt másra is fogod tudni használni, nem csak játékra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!