Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy vegyem rá a szüleimet...

Piplikóc kérdése:

Hogy vegyem rá a szüleimet hogy vegyenek nekem xboxot?

Figyelt kérdés
Az ismerősi körömben már mindenkinek van pc-je vagy xbox-a. Még van 2 tesóm egyik fiú 9 éves másik lány és 11 éves. Én 13 vagyok. A szüleim még azt se engedik hogy zsebpénzből vegyük meg, mivel szerintük ez elrontaná a gyerekkoronkat, és ahelyet hogy kint játszanánk egész nap azt fogjuk bent nyomkodni a szobában. Valaki tudna ezzel kapcsolatban segíteni? Esetleg neki is volt ilyen és ő hogyan oldotta meg ha egyáltalán megoldotta.

2017. jún. 8. 18:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Vaskalapos szülővel nem lehet egyezkedni. Általában el lehet mondani, hogy szülőre nem hatnak érvek vagy tények. Amit eldöntenek, hogy a legjobb a gyereknek, az a legjobb és kész.
2017. jún. 8. 20:15
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Ha valami ilyet fejébe vesz egy szülő, azt ha fejre állsz sem fogod tudni megváltoztatni benne. Amúgy egy xbox elég sok plusz költséggel jár.
2017. jún. 8. 21:07
 3/12 anonim ***** válasza:
33%

Pont az egyik legdrágább hobbira akarod őket rábeszélni.

Nem fogok neked hazudni nem valószínű h összejön.

Még ha veszel is egy xbox-ot (gondolom ONE) eredetiben kell megvenned rá a játékot legkevesebb 10 ezer egy játék. És gondolom nem csak 1 kéne. Tehát alapból kb 150 -200 ezer tokkal vonóval h kb elegyél az xbox-oddal.

Egy videojátékozásra alkalmas számítógép még ennél is drágább. Ennek igen kemény anyagi vonzata van és a legtöbb szülő rühelli ezt finanszírozni mert iszonyat DRÁGA.

Legjobb esetben kaphatnál egy ilyen 60 E-nek megfelelő számítógépet. De ehhez sem fűznék sok esélyt. És ilyen LOL-nál több azon se megy.

Az van h ilyen szülőkkel nem lehet érdemben tárgyalni.

2017. jún. 8. 21:55
 4/12 anonim ***** válasza:
48%

Elmondom részletsebben ha esetleg a lepontozok nem értenék. Nem arról van szó h bajom lenne a kérdezővel v h "csúnya bácsi" azt mondta h a videojáték a sátántól való. Brühhühü.

A jelenlegi 8. genes konzolokat XO / PS4 még nem törték fel. Tehát azon nem tudsz tört v ha így érhetőbb nem eredeti játékkal játszani mert NINCS ilyen játék. Ahhoz mindent meg kell venned.

Csak példa, volt ismerősöm akinek az anyja kiadva kérdezett h hol lehet a konzolt feltöretni (és az 1 360 volt) mert elege van belőle h erdetibe kell megvegyen minden játékot. Mert drága.

A számítógép esetében meg a játékok minimális szintű futtatásához is a belevaló dolgok mint alaplap, ram, táp, proci, videokártya... több tíz ezer forintba kerülnek. 150 alatt nem igazán ússza meg az ember de a GAMER (videojátékozásra alkalmas verzió) e felett van. úgy 250 magasságában.

És akkor én nem bizonyos cégektől vagyok akik előre összeállított gépeket akarnak neked túlárazottan eladni. (ASUS ROG GT51 600 + E)

Ha nekem nem hiszel (Mer mér is ez egy anonim fórum) kérdezz meg olyat aki PC boltban ilyeneket rak össze.

Ez egy NAGYON drága hobbi. Még ha letöltögeted a számítógépes játékokat akkor is.

Na lehet pontozni.

2017. jún. 9. 02:27
 5/12 anonim ***** válasza:

Ahogy írták baromi drága hobbi. Nem úszkáltok pénzben bármennyire is fáj, de felejtsd el.

Nekem nem Xboxom, hanem PS4-em van, de rohadt drága. Pedig én a saját keresetemből veszek rá játékokat. Akciósan örülök, ha tudok venni 10 ezerért játékot rá. Akkor ott van még az, hogyha többen akartok játszani egyszere akkor még egy controllert kell venned, ami szintént 10-15 ezer körül van. Multizni akarsz akkor pedig venned kell a Gold tagságot, ami szintén elég szép összes tud lenni összesen.

A PC pedig mégdrágább. Még a 100-150 ezres gépek se alkalmasak az újabb játékokra. Legalább 200-250-et rá kell áldoznod. Amit megspórolsz letorrentezett játékokkal, azt mind elköltöd alkatrészekre.

2017. jún. 9. 10:07
 6/12 anonim ***** válasza:
Inkább mondanám költségek szempontjából egy közepes árú hobbinak. Azért bőven van, ami simán egy szinten van ezzel vagy drágább.
2017. jún. 9. 13:53
 7/12 anonim ***** válasza:

#6 én sem értem miért mondják hogy a gamerkedés drága, persze ha az ember eszetlenül vásárol meg mindent Steamen 60 euróért úgy igen, de haverom aki airsoftozik többször annyi pénzt költ felszerelésre mintha gamer lenne

egyébként meg nagyon nem lehet mit kezdeni a szülőkkel ha ezt így elhatározták

majd pár év múlva ha idősebb leszel és már nem szólnak bele mit csinálsz

nekem 7 éves koromban ígérték hogy ha 10 leszek, születésnapomra kapok egy PS2-t (ez még egy jó 12 éve volt) de aztán mikor eltelt a 3 év és 10 lettem azt állították ők sosem ígértek ilyesmit és hogy ők sose vesznek nekem játékkonzolt

szóval vettem a félretett pénzemből PS3at 17 éves koromban

2017. jún. 9. 14:24
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem egyik haveron downhillezik fél millás bringával és egy-két havonta rákölt még több tízezret, hogy cserélje az elhasznált alkatrészeket.

2017. jún. 9. 15:00
 9/12 anonim ***** válasza:
71%

@14:24

Az autóversenyzés meg még jóval drágább hobbi, de ettől a gamerkedés még nem lesz olcsóbb. Én is csak azóta tudok erre pénzt áldozni, amióta dolgozok, de a szüleim nem tudták volna ezt nekem pénzelni.

Igazából az a kérdés, hogy a szülőkbe az is benne van, hogy ezt nem igazán engedhetik meg maguknak, vagy csak szimplán meggyőződésből nem partnerek ebbe, de amúgy lenne rá keret.

2017. jún. 9. 16:45
 10/12 anonim ***** válasza:

jó aláírom a gamerség sem éppen olcsó, de azért mégsem emészt fel olyan sok pénzt mint az egyesek beállítják, igaz azok lehet már direkt túloznak vagy nem tudom

pénzelni meg én is magamnak pénzelem a hardvert, a konzolt, a játékokat, munkával, félretett pénzzel, meg leginkább abból gazdálkodok amit az elmúlt évek során összegyűjtöttem, én mondjuk előrelátó vagyok és mindig kalkulálok hogy hol, mikor mennyit tudok félretenni (ha elmegyek vásárolni, vagy szórakozni)

2017. jún. 9. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!